Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2020 - Anul XXV, nr. 52 (7357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Exces de viteză

Tânăr depistat de polițiști circulând cu 158 km/h, pe un drum din Horodnic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Combaterea vitezei excesive în trafic rămâne una dintre preocupările importante ale polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Suceava. O acțiune având scopul tocmai de prevenire și combatere a acesteia s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, cândServiciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni punctuale pe raza județului, pentru combaterea excesului de viteză și a depășirilor neregulamentare, cauzele generatoare de accidente rutiere grave. În timpul acțiunilor derulate au fostaplicate 382 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 197.075 lei, dintre care cele mai multe, 269, pentru încălcarea regimului legal de viteză. Polițiștii au reținut 44 de permise de conducere, dintre care 32 pentru depășirea vitezei legale, fiind retrase și 7 certificate de înmatriculare.

Un caz care a atras atenția polițiștilor a fost cel al lui Gheorghe O., un bărbat de 25 de ani din comuna Marginea, care a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul VW Passat pe DN 17A, în afara comunei Horodnic de Sus, cu viteza de 158 km/h pe un sector de drum cu limita de 90 km/h, diferența înregistrată față de viteza limită fiind de 68 km/h. Bărbatul de la volan a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în scopul suspendării.

Un alt caz deosebit a fost cel înregistrat în satul Oniceni, pe DN 2, unde autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani din județul Iași a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce rula cu viteza de 134 km/h, pe un sector de drum cu limita de 60 km/h. Permisul șoferului a fost de asemenea reținut, el fiind și sancționat contravențional.

Polițiștii au înregistrat și alte două cazuri de depășiri ale vitezei cu mult peste limita admisă. Un autoturism condus de un bărbat din Prahova a fost înregistrat la Oniceni circulând pe DN 2 cu viteza de 119 km/h, pe un sector de drum cu limita de 60 km/h, iar un bărbat de 48 de ani din Iași a fost depistat pe aceeași șosea, în comuna Vadu Moldovei, circulând la volanul autoturismului cu o viteză de 118 km/h, pe un sector cu aceeași limită de viteză. Ambii au fost sancționați contravențional și au rămas fără permise pentru o perioadă de timp de 90 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr depistat de polițiști circulând cu 158 km/h, pe un drum din Horodnic.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr depistat de polițiști circulând cu 158 km/h, pe un drum din Horodnic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei