Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2020 - Anul XXV, nr. 52 (7357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Dan Nichiforel este noul candidat al USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul director al SC Rulmenți SA Suceava, Dan Nichiforel, va candida din partea USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, la alegerile locale din acest an. USR a făcut o nouă nominalizare pentru această candidatură după ce jurnalistul Dinu Zară, cel care fusese stabilit inițial în urma unui scrutin intern al USR Suceava, a demisionat la trei săptămâni după ce se înscrisese în partid. Ca urmare a acestei decizii, Conferința județeană a USR Suceava a ales, la finalul săptămânii trecute, prin votul delegaților din județ, noul candidat intern la președinția Consiliului Județean Suceava, în persoana lui Dan Nichiforel.

Dan Nichiforel a ocupat, între anii 1983-1999, funcțiile de director tehnic, director comercial și manager al S.C. Rulmenți S.A. Suceava. Între 1999-2008 a fost manager de proiect la FAG Kugelfischer, Schweinfurt, în Germania, companie cu 16.000 de angajați, iar din 2008, vicepreședinte al BSC of Pennsylvania Pittsburgh (USA). În toamna anului 2018, Dan Nichiforel s-a întors în România, fiind asociat majoritar la SC Versicherung Group SRL și director de operații la Bearing Service Company of Serbia. „Doresc prin participarea mea la această competiție să promovez spiritul și valorile USR în administrația locală, valori bazate pe integritate, simț civic, profesionalism, meritocrație și patriotism local. Sunt bucovinean și în calitate de președinte al Consiliului Județean Suceava, mă voi dedica modernizării și transformării Bucovinei într-un ținut european la nivelul anilor 2020. M-am întors acasă în Bucovina după un periplu profesional de succes de 20 de ani. Am venit cu gândul de a oferi din experiența acumulată atât în Germania, cât și în America”, a spus Nichiforel. El consideră că are datoria morală față de bucovineni să le ofere cât mai mult din ceea ce a acumulat în ultimii 20 de ani. Dan Nichiforel a mai declarat că din punctul său de vedere, orice schimbare în bine a Bucovinei și în traiul de zi cu zi al bucovinenilor trebuie să înceapă mai întâi cu o curățenie morală, mai ales în rândul clasei politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Nichiforel este noul candidat al USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 3030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Dan Nichiforel este noul candidat al USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei