Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2020 - Anul XXV, nr. 52 (7357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit general

La nici 20 de ani, căutat în urma unei condamnări pentru furt, tâlhărie și conducere fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Vicovu de Sus, care nu a împlinit încă 20 de ani, a ajuns să fie dat în urmărire în urma unei condamnări pentru fapte multiple, mai multe furturi, tâlhărie calificată și conducere fără permis.

Ion Bogdan a fost condamnat definitiv din luna noiembrie a anului trecut de către magistrații Curții de Apel Suceava, însă nu a fost de găsit, astfel că au fost demarate procedurile de dare în urmărire.

Ce atrage atenția cel mai mult este numărul infracțiunilor la care a putut să ajungă un tânăr care abia va împlini 20 de ani în vara acestui an.

Ion Bogdan are de executat o pedeapsă de 1 an, 2 luni și 15 zile de închisoare, puțin în comparație cu cât de multe condamnări cumulează această sentință. Tânărul beneficiază însă de faptul că a comis multe din fapte în perioada în care era minor, astfel că pedepsele au fost mici. De altfel, acesta a executat deja câteva luni de detenție, la un centru de minori, dar și în arest la domiciliu. Majoritatea condamnărilor au fost la detenție într-un centru de minori, pentru că faptele erau din perioada minoratului. 

Tânărul din Vicovu de Sus a fost prins în mai mule rânduri la volan, deși nu a avut vreodată permis de conducere. Pentru ultima infracțiune de conducere fără permis, din perioada în care era major, acest a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare.

În februarie 2017, un adevărat depozit clandestin cu bunuri sustrase cu ocazia mai multor furturi a fost descoperit de poliţişti în timpul unei percheziţii la locuinţa fraților Florin și Ion Bogdan din Vicovu de Sus.

Totul a plecat de la un furt comis în noaptea de 24 spre 25 ianuarie 2017 din locuinţa unui localnic. Mai exact, păgubitul a reclamat că i-a fost sustras un motoscuter, moped care ulterior a fost găsit abandonat. Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspecţi sunt doi fraţi, Florin şi Ion Bogdan.

Pentru că aveau informaţii că aceştia ar fi implicaţi şi în alte fapte similare, au cerut autorizaţie de percheziţie, aceasta fiind acceptată de un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi.

Cu ocazia perchezițiilor au fost recuperate 12 boxe audio de diferite dimensiuni şi mărci, un subwofer audio, o bicicletă, un ham pentru cal, un lanţ, trei drujbe, un polizor unghiular, un prelungitor tip rolă şi un DVD player.

În plus, într-o altă locuinţă vecină aparţinând tot familiei Bogdan s-a mai găsit şi o canistră cu 40 de litri de pălincă, despre care există indicii că ar fi fost, de asemenea, furată.

Poliția Română a publicat fotografia tânărului condamnat și așteaptă orice informații care să ducă la identificarea sa.

Din păcate, este încă unul din multiplele cazuri de tineri care își încep activitatea infracțională de la vârste fragede, de multe ori împinși de la spate de către adulți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La nici 20 de ani, căutat în urma unei condamnări pentru furt, tâlhărie și conducere fără permis.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La nici 20 de ani, căutat în urma unei condamnări pentru furt, tâlhărie și conducere fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei