Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2020 - Anul XXV, nr. 52 (7357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracțiuni

Fără permis la volan, a încercat să schimbe locul pentru a scăpa de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 20 de ani și prietenul său de 21 de ani, aflat pe bancheta din dreapta, s-au ales cu dosare penale, primul pentru conducere fără permis, iar cel de-al doilea, pentru încredințarea autoturismului unei persoane fără permis.

Incidentul s-a petrecut luni, înainte de miezul nopții, când un echipaj format din polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea și ai Postului de Poliție Dumbrăveni, aflându-se în patrulare în localitatea Văratec din orașul Salcea, a efectuat semnalele luminoase de oprire a unui autovehicul marca Mercedes Benz. La vederea echipajului de poliție, conducătorul autovehiculului a efectuat un viraj la dreapta, cu intenția de a intra în curtea unei case, după care a făcut schimb de locuri cu pasagerul din dreapta. Polițiștii au reușit blocarea autovehiculului, după care i-au legitimat pe cei aflați în interior. Polițiștii au constatat că la volan s-ar fi aflat Marius H., de 20 de ani, din Suceava, care locuiește ocazional în comuna Dumbrăveni, iar pasagerul de lângă el a fost identificat a fi Viorel F. de 21 de ani, din localitate. În interior se mai afla o femeie domiciliată în comuna Cacica, aflată în vizită în zonă.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că în cursul serii, în timp ce conducea autoturismul prin Dumbrăveni, la insistențele tânărului de 20 de ani, tânărul în vârstă 21 de ani i-a încredințat acestuia mașina spre a fi condusă, deși știa despre Marius H. că nu deține un permis de conducere valabil. În aceste condiții, polițiștii au întocmit dosar penal față de tânărul de 20 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, iar față de proprietarul mașinii, în vârstă de 21 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ” încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice către o persoană despre care are cunoștință că nu deține permis de conducere ”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără permis la volan, a încercat să schimbe locul pentru a scăpa de polițiști.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fără permis la volan, a încercat să schimbe locul pentru a scăpa de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei