Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2020 - Anul XXV, nr. 52 (7357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziție

Dumitru Mihalescul: „La Straja, PSD acționează în ilegalitate și blochează funcționarea administrației publice locale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul reacționează dur, într-un comunicat de presă, față de ”modul despotic și ilegal în care reprezentanții PSD continuă să mențină un blocaj total în administrația locală a comunei Straja și solicită revenirea de urgență la normalitate”. Dumitru Mihalescul a afirmat: „PSD ne dă în fiecare zi argumente în favoarea curățării țării de administrațiile luate pe persoană fizică și care nu funcționează sau funcționează numai în interesul personal al primarului PSD sau al șefului politic PSD! Au trecut doi ani de când primarul din Straja și consilierii PSD blochează validarea consilierilor PNL și întregirea consiliului local. Prin această șmecherie ilegală, PSD păstrează majoritatea în consiliul local și aprobă doar hotărârile care le convin sau care le aduc beneficii personale. La Straja se vede cu ochiul liber că PSD nu dă doi bani pe lege, o încalcă constant de doi ani și continuă să meargă fără nicio jenă mai departe. Cei din PSD nu respectă nici deciziile definitive ale instanțelor de judecată și nici ale prefectului, care îi obligă să intre în legalitate imediat! Cine are de pierdut din tot acest blocaj instituțional? Evident că singurul care pierde este cetățeanul din Straja!”. Parlamentarul sucevean mai arată că nu se fac proiecte pentru comunitate, doar se minte că se vor face cândva, iar PSD minte că are proiecte finanțate ba din fonduri europene, ba din fonduri naționale de la Compania Națională de Investiții, ba din falsul și ilegalul fond al lui Vâlcov pentru investiții.

 

Mihalescul: ”Îmi doresc mult ca la alegerile din iunie, cetățenii să-i sancționeze drastic pe cei din PSD Straja”

Deputatul liberal afirmă că primarul din Straja nu a trimis decât o scrisoare de intenție la Guvern, cum că ar vrea să modernizeze drumurile din comună, nu și proiecte care să aibă toată documentația necesară. „Acesta a fost și va rămâne PSD: un partid care confiscă instituții și minte fără nerușinare populația. Îmi doresc mult ca la alegerile din iunie, cetățenii să-i sancționeze drastic pe cei din PSD Straja pentru modul în care patru ani și-au bătut joc de problemele comunității și au confiscat primăria”, a încheiat Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „La Straja, PSD acționează în ilegalitate și blochează funcționarea administrației publice locale”.
 Vizualizări articol: 1538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Mihalescul: „La Straja, PSD acționează în ilegalitate și blochează funcționarea administrației publice locale”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei