Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2020 - Anul XXV, nr. 32 (7337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pasul Tihuţa

Un bărbat a murit şi soţia lui a fost rănită, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat a murit, iar soţia acestuia a fost rănită în cursul dimineţii de duminică, după ce autoturismul cu care circulau cei doi a intrat în coliziune cu un autotren. Accidentul a avut loc în jurul orei 09.15 pe DN 17, în zona Pasului Tihuţa, în preajma comunei Poiana Stampei, la circa 1 km şi jumătate de limita de intrare în judeţul Bistriţa-Năsăud. În autoturismul Dacia Logan implicat, care circula dinspre Suceava spre Bistriţa, se aflau doi soţi din Câmpulung Moldovenesc, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe un carosabil umed, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren MAN care circula regulamentar din sens invers. În urma impactului, ambii soţi au fost răniţi, bărbatul în vârstă de 65 de ani fiind în stare mai gravă, cu fracturi costale şi perforări pulmonare şi o fractură la unul dintre braţe. La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul lor venind şi echipajul unei ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. La sosirea echipei de intervenţie cele două persoane erau ieşite din autoturismul avariat, conştiente şi cooperante. Fiind în stare mai gravă, bărbatul a fost preluat de către echipajul ambulanţei, care a plecat spre Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Femeia a fost şi ea transportată de ambulanţă la spital, unde a fost diagnosticată cu ”abdomen acut chirurgical post traumatic” și a primit îngrijiri medicale. Din păcate, în timpul transportului către spital, bărbatul de 65 de ani, din cauza leziunilor suferite a intrat în stop-cardio respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, se pare că vinovat de producerea accidentului se face bărbatul aflat la volanul autoturismului care a pătruns cu maşina pe contrasens. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au prelevat probe de sânge la spitalul din Vatrea Dornei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a murit şi soţia lui a fost rănită, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren.
 Vizualizări articol: 3479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un bărbat a murit şi soţia lui a fost rănită, în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei