Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2020 - Anul XXV, nr. 32 (7337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Sub semnul lui 7

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bizară săptămâna fotbalistică, asta fără rezultatele de duminică seară. S-ar încheia cum se cuvine dacă Leipzig va fi scăpat nebătută aseară la Munchen, ceea ce nu prea-mi vine a crede. Au fost niște meciuri splendide cu 7 goluri, unul din ele consfințind eliminarea Realului din Cupa Regelui. Neașteptată înfrângere în acest unic meci cu Sociedad pe Bernabeu, mai ales că Realul n-a văzut deloc limanul, fiind condusă cu 3-0 și 4-1. Golul de 3-4 a fost reușit abia în minutul 90+3, dar minunea nu s-a întâmplat. Eliminarea a fost îndulcită de context, imediat alți basci i-au făcut felul Barçei, la Bilbao, cu un gol marcat în prelungiri. Bascii au evitat întâlnirea în semifinale, deci am putea avea o finală Sociedad-Bilbao, un adevărat festival! Până atunci, tocmai ce au jucat ieri în La Liga, câștigători fiind bascii cosmopoliți în fața celor puriști (scor 2-1, cu Isak Alexander, suedezul de 20 de ani venit de la Dortmund, la al șaselea meci consecutiv cu cel puțin un gol marcat!).

Apropo de Dortmund, aceasta a ieșit și ea la rampă sâmbătă, fără ca asta să fie o surpriză, doar că reușește să scoată ce-i mai bun din adversari. Leverkusen a condus, a fost întoarsă, apoi ”aspirinele” au întors iar în ultimele 10 minute, după un festival de faze ofensive la ambele porți, cu goluri unul și unul. De remarcat că Borussia cea efervescentă acordă credit total tinerilor pe plan ofensiv, Jadon Sancho fiind efectiv briliant. Și când te gândești că schimbă prefixul abia luna viitoare! În ceea ce-i privește pe experimentați, Reus este eternul accidentat, în timp ce Goetze, la 27 de ani, pare un pensionar înainte de vreme. Sâmbătă ar fi rămas pe bancă dacă scorul n-ar fi balansat, așa că a fost aruncat în luptă după minutul 85, deci oferindu-i-se un timp limitat, să fim drepți, dar nici el n-a confirmat prin cele câteva atingeri de balon că ar putea face diferența.

N-au fost singurele meciuri cu 7 goluri, aș mai aduce în atenție unul, cu bătaie spre pariori. Famalicao era nou-promovată în liga portugheză, dar ocupa loc de cupă europeană, fiind considerată deja revelația sezonului. Ei bine, a primit vizita lui Guimaraes, echipă de mijlocul clasamentului, și a încasat 7 goluri fără a marca vreunul... Alături de Sociedad, performera săptămânii poate fi considerată și Verona, care a ținut-o pe Lazio pe sec în restanța disputată miercuri, iar sâmbătă a bătut-o pe Juve!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sub semnul lui 7.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sub semnul lui 75.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei