Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2020 - Anul XXV, nr. 32 (7337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr în vârstă de 27 de ani, trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe soţul unei femei cu care a vrut să facă sex

Marţi, 11 Februarie 2020 (10:01:48)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe soţul unei femei cu care a vrut să facă sex. Tânărul se află după gratii, în arest preventiv, din data de 21 ianuarie.

Pe 20 ianuarie, în jurul orei 14,00, Neculai Ionuț Guzu, tânărul de 27 de ani, din comuna Mușenița, s-a întâlnit cu Mihail O., în vârstă de 41 de ani, din aceeaşi comună, şi împreună cu aceasta s-a deplasat cu atelajul hipo aparţinând inculpatului pe raza comunei în care ambii domiciliază. Pe drum, cei doi au consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 21:30, cei doi bărbaţi au ajuns la locuinţa lui Mihail O., aceasta invitându-l pe tânăr în casă. Întrucât în casă nu avea băuturi alcoolice, dar cei doi doreau să bea în continuare, Mihail O.a primit de la tânăr bani, după care s-a deplasat la vecinul său şi a cumpărat de la acesta cantitatea de 500 ml palincă, apoi a revenit la domiciliu şi a început să consume din băutură împreună cu Neculai Ionuț Guzu. În imobil se afla şi soția lui Mihail O.

În jurul orei 22:00, pe fondul stării avansate de ebrietate în care se afla, tânărul i-a reproşat lui Mihail O. că are o datorie faţă de el (ar trebui să-i dea bani pentru băutura pe care a consumat-o) dar, pentru că gazda i-a replicat că nu are bani, Neculai Ionuț Guzui-a comunicat că trebuie să accepte să întreţină relaţii intime cu soţia sa.

Soţii au refuzat acest lucru, motiv pentru care Neculai Ionuț Guzu a scos din buzunar un cuţit tip briceag şi i-a ameninţat pe cei doi cu exercitarea unor violenţe.

Mihail O. s-a ridicat de pe fotoliul pe care stătea, s-a apropiat de măsuţa de lângă pat unde se aflau telefoanele mobile şi a luat unul dintre acestea, l-a împins pe tânăr şi s-a îndreptat către uşă cu intenţia de a solicita ajutor din partea autorităţilor. Neculai Ionuț Guzu a sărit din spate asupra lui Mihail O. cu intenţia de a-l opri să părăsească încăperea. Având însă în mâna dreaptă cuţitul, tânărul i-a provocat o plagă tăiată lui Mihail O.  în zona gâtului, după care s-a împiedicat și a căzut pe podea.

Mihail O. a părăsit în grabă locuinţa, ascunzându-se în apropiere, şi de pe telefonul său mobil a apelat Dispeceratul 112, solicitând sprijinul autorităţilor. În momentul imediat următor tânărul a părăsit la rândul său locuinţa şi s-a deplasat cu căruţa spre domiciliul său.

După sesizarea lucrătorilor de poliţie judiciară, bărbatul rănit a fost transportat la spital în vederea asigurării asistenţei medicale necesare.

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava se arată că, "Conform concluziilor medicului legist, victima a prezentat o plagă şi o excoriaţie cervicală antero-laterală stânga şi o echimoză piramidă nazală, produse prin lovire cu obiect tăietor-înţepător, precum şi prin lovire cu sau de corpuri dure. Medicul legist a apreciat că leziunile ar necesita în vederea vindecării un număr de 8-9 zile îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr în vârstă de 27 de ani, trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe soţul unei femei cu care a vrut să facă sex.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr în vârstă de 27 de ani, trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe soţul unei femei cu care a vrut să facă sex0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei