Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2020 - Anul XXV, nr. 32 (7337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Razie

Poliţiştii au descins la prima oră a dimineţii la Căminul Social de la Grupul Şcolar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O razie, la care au participat 35 de poliţişti, s-a desfăşurat vineri dimineaţă, de la orele 6.30, la Căminul Social nr. 2 din zona Grupului Şcolar, în municipiul Suceava.

Poliţiştii au urmărit legalizarea persoanelor fără cărţi de identitate, identificarea persoanelor străine de localitate care nu îşi justifică prezenţa şi identificarea şi depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale în acest cămin, cu posibilitatea ca printre aceştia să se afle şi infractori.

Poliţiştii nu au ales întâmplător ora, mizând că dimineaţă au cele mai mari şanse de a găsi în cămin eventuale persoane aciuate în locuinţele sociale, fără forme legale.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul IPJ Suceava, de la Ordine publică şi de la Biroul de Investigaţii Criminale Suceava,

poliţişti locali şi un funcţionar din cadrul Primăriei municipiului Suceava – Biroul Evidenţa şi Administrarea Imobilelor de Locuit.

Comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a prezentat pe scurt rezultatele raziei:

„În cadrul acţiunii au fost legitimate 48 de persoane şi au fost atenţionate/avertizate 13 persoane. Au fost verificaţi agenţii de pază din zonă şi au fost identificate 6 persoane străine de localitate, fiind legitimate şi introduse în bazele de date. De asemenea, au fost controlate 19 obiective şi bagaje.

Totodată, persoanele identificate în camerele de cămin au fost instruite de către poliţiştii de proximitate şi din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii cu privire la adoptarea unui comportament preventiv pentru a nu fi victime ale faptelor cu violenţă”.

Din comunicatul poliţiei reiese că nu au fost descoperite fapte penale şi nici persoane date în urmărire, chiar dacă este posibil ca unele verificări să fie încă în curs.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii au descins la prima oră a dimineţii la Căminul Social de la Grupul Şcolar.
 Vizualizări articol: 2655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Poliţiştii au descins la prima oră a dimineţii la Căminul Social de la Grupul Şcolar5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei