Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 feb 2020 - Anul XXV, nr. 32 (7337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Semnal de alarmă

Patru accidente, unul după altul, provocate de şoferi de vehicule grele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr îngrijorător de accidente provocate de şoferi de vehicule grele a avut loc în ultimele zile pe raza judeţului Suceava. Ultimul este accidentul petrecut în după-amiaza zilei de vineri, pe E 85, la Roşiori.

Un şofer care conducea o autoutilitară MAN a provocat un accident în urma căruia au fost răniţi un bărbat şi o femeie care se deplasau cu un autoturism.

Din cercetările poliţiei rezultă că vineri, în jurul orei 15.25, Ionel B., în vârstă de 44 de ani, din Vadu Moldovei, în timp ce conducea vehiculul greu, din direcţia Drăguşeni spre Fălticeni, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers, cauză din care a intrat în autoturismul care se deplasa în faţa sa. Impactul a fost violent, autoturismul Renault fiind grav avariat în partea din spate. La volan era un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Forăşti, însoţit de o femeie în vârstă de 63 de ani, tot din Forăşti.

Pompierii militari, sosiţi la faţa locului, au intervenit pentru extragerea din maşină a femeii, care era încarcerată. Cei doi pasageri din autoturism au ajuns la Spitalul Fălticeni, unde s-a constatat că bărbatul nu necesită internarea iar femeia are leziuni, însă nu foarte grave.

Ce se remarcă este că acest accident este al patrulea în patru zile în judeţul Suceava, provocat de şoferi de vehicule grele.

 

Accidente cu mulţi răniţi, la Cumpărătura şi la Fălticeni

Şirul de accidente provocate de coloşii de pe şosele a început marţea trecută, în jurul orei 14.00, pe E 85, la Cumpărătura.

În timp ce conducea un autotren folosit la transport material lemnos şi înmatriculat în judeţul Tulcea, un bărbat de 34 de ani, din oraşul Măcin, care se deplasa din Suceava spre Fălticeni, din cauza vitezei mari, a pierdut controlul într-o curbă spre dreapta. După cum s-a văzut clar şi pe imaginile de pe o cameră de supraveghere, autotrenul a „dansat” pe carosabil, spre groaza celor trei oameni care se aflau în autoturismul care venea regulamentar dinspre Fălticeni. Numai şansa a făcut ca autotrenul să nu lovească frontal autoturismul.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, ceilalţi doi bărbaţi din interior fiind şi ei răniţi.

Miercuri, în jurul orei 15.00, a urmat un nou un accident violent, care a avut în prim plan un autotren, la intrarea în Fălticeni dinspre Spătăreşti.

Din cercetările poliţiei a rezultat că un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Dorneşti, în timp ce conducea autotrenul pe direcţia dinspre Drăguşeni spre Fălticeni, a intrat neglijent în depăşirea unei coloane care se afla oprită, ca urmare a unei tamponări anterioare produse pe fondul ninsorii, moment în care vehiculul greu a lovit în spate un VW Golf oprit pe carosabil, tot din cauza ambuteiajului provocat de ninsoare.

Autoturismul, în care se aflau cinci oameni, a fost proiectat într-o autoutilitară al cărui şofer a părăsit locul accidentului, dar în urma cercetărilor a fost identificat.

În autoturismul VW grav avariat erau trei adulţi şi doi copii, toţi membri ai unei familii din Boroaia.

Patru pasageri din autoturism şi şoferul autotrenului din Dorneşti au ajuns la Spitalul municipal Fălticeni. Printre ei, un copil în vârstă de un an şi unul de 3 ani. Din fericire, toţi au scăpat cu contuzii şi excoriaţii, fără probleme deosebite.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.30, un autotren condus de un polonez a fost scăpat de sub control şi a ieşit în afara drumului, unde s-a răsturnat pe o parte. Unul dintre polonezi a fost rănit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru accidente, unul după altul, provocate de şoferi de vehicule grele.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru accidente, unul după altul, provocate de şoferi de vehicule grele5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei