Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 feb 2020 - Anul XXV, nr. 25 (7330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Egros Shopping Suceava

Vă plac pastele?

În ultimii ani pastele au câștigat din ce în ce mai mult teren în preferințele culinare ale multora dintre noi. De asemenea despre paste s-a tot discutat dacă sunt sănătoase sau sunt doar gustoase.

Documentându-ne am aflat că unele tipuri de paste sunt chiar foarte sănătoase și recomandate. Acestea sunt preparate din grâu dur, care comparativ cu cel obișnuit, conține cantități mai mari de proteine și cantități mai mici de amidon și apă. De asemenea grâul dur mai conține minerale și vitamine (fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru, seleniu, potasiu, vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B5, B6) și vitaminele E și K).

Dacă vă întrebați unde puteți mânca astfel de paste, e util să știți că în Egros Shopping Suceava începând cu data de 1 februarie 2020 se deschide un nou restaurant care va oferi celor interesați o astfel de experiență culinară. Food Pasta este singurul producător local care îmbină rețete italiene originale cu ingrediente calitative bucovinene, realizând în laboratorul propriu paste proaspete.

Lasagna, cannelloni, tagliatelle, fettuccine, tagliolini, spaghetti sunt o parte dintre pastele pe care le puteți mânca gătite în diverse moduri în Egros Shopping Suceava. Pastele proaspete pe lângă că sunt mai gustoase decât cele uscate sunt foarte sățioase și ușor de digerat.

Situat pe Calea Unirii 27D, Centrul Comercial Egros Shopping Suceava este întins pe o suprafață de 18.000 mp și găzduiește peste 500 de spații comerciale, care prin intermediul partenerilor vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor sucevenilor cu prețuri accesibile  la produsele şi serviciile oferite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vă plac pastele?.
 Vizualizări articol: 1932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vă plac pastele?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei