Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 feb 2020 - Anul XXV, nr. 25 (7330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Multă inconștiență

Un șofer băut, altul fără permis, reținuți în arest pentru cumul de infracțiuni rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Poiana Stampei, şi un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava, au ajuns după gratii, primul fiind prins la volan deși nu are permis de conducere, iar al doilea fiind prins conducând în stare avansată de ebrietate. În plus, fiecare a mai cumulat și încă două, respectiv o infracțiune la regimul rutier.

Pe 30 ianuarie, în jurul orei 11.00, o patrulă de la Secţia Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control, pe drumul comunal Poiana Stampei-Dornişoara, un autovehicul la volanul căruia era un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Poliţiştii au constatat că acesta nu este posesor de permis de conducere, iar neregulile penale nu s-au oprit aici. Plăcuţele cu numărul de înmatriculare aflate pe autoturism erau atribuite altui autoturism. De asemenea, seria de şasiu identificată pe autoturismul pus în circulaţie figurează ca aparţinând unui autoturism radiat din circulaţie.

Pe numele bărbatului în vârstă de 61 de ani s-au demarat cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, iar în urma probatoriului administrat s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore în arest.

Tot joi, 30 ianuarie, în jurul orei 16.30, pe bulevardul George Enescu din Suceava s-a produs o tamponare în urma căreia poliţiştii au constatat că cel care a provocat-o este băut. La volanul unui autoturism cu numere roşii era un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava, în cazul căruia etilotestul a indicat concentraţia de 0,94 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, în prezenţa cadrelor medicale, bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind expirată de la finele lui octombrie 2019.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, şoferul pericol public fiind reţinut pentru 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer băut, altul fără permis, reținuți în arest pentru cumul de infracțiuni rutiere.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer băut, altul fără permis, reținuți în arest pentru cumul de infracțiuni rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei