Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 feb 2020 - Anul XXV, nr. 25 (7330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Care cu mâna, care cu capul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În conferinţa de presă de după, Simona Halep ne-a spus că "a pierde în felul acesta e dureros". În care fel, Simona? Fiindcă în mod evident Garbine Muguruzza a fost permanent egala ei, iar în momentele decisive superioară. De altfel, la o analiză simplă, de telespectatori care şi-au cam stricat bioritmul în ultimele două săptămâni, făcută în cancelaria de la "Ştefan", cei 4 - 5 participanţi la dezbatere au căzut de acord că Muguruzza a fost mai bună nu mereu, ci doar în momentele importante ale jocului! Păi când, dacă nu atunci, se decid marile bătălii? Iar meciul dintre cele două semifinaliste (celelalte chiar că nu m-au interesat) a fost o mare bătălie, în care fiecare dintre combatante avea ceva de demonstrat, dincolo de performanţa din turneu şi dincolo de suma uriaşă care separă un învins în semifinală de un finalist. Şi, desigur, de un învingător, care şi dacă n-ar avea niciun ban, devine milionar după un turneu de Grand Şlam câştigat. Simona trebuia să arate că e încă vie şi că Wimbledon-ul câştigat anul trecut n-a însemnat punctul terminus al unei cariere absolut impresionante. Cred că de mare importanţă în prelungirea pe încă multă vreme a acesteia este proaspăt comunicatul record pe care l-a stabilit chiar zilele trecute, cel de şedere neîntreruptă în Top 10 mondial timp de 6 ani! Este enorm, este uluitor, este minunat! La rândul său, Garbine era presată să confirme ascendentul de formă arătat acum, când mai nimeni din lumea tenisului nu o mai considera printre marile valori, aproape toată lumea uitând că nu chiar cu mult timp în urmă, în septembrie 2017, ea ajunsese chiar pe locul 1 mondial! De aceea, victoria împotriva Simonei nu e deloc întâmplătoare. Mai mult, chiar dacă ne doare, trebuie să recunoaştem că a fost pe deplin meritată, exact din motivele arătate puţin mai înainte. Rămânem cu imaginea unui parcurs foarte bun al Simonei, care chiar şi-a îmbunătăţit considerabil jocul, căutând în multe rânduri colţurile terenului, ba ieşindu-i şi câteva scurte. Aş zice că Simonei i-a mers bine mâna, în timp ce victoria Muguruzzei a fost obţinută cu capul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care cu mâna, care cu capul.
 Vizualizări articol: 2283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Care cu mâna, care cu capul1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei