Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2020 - Anul XXV, nr. 10 (7315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Ioan Balan: "Alegerile parlamentare anticipate sunt necesare pentru că România are nevoie de o nouă majoritate parlamentară"

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat, marţi, că alegerile parlamentare anticipate sunt necesare pentru că România are nevoie de o nouă majoritate parlamentară care să susţină un guvern care să poată acţiona pentru dezvoltarea ţării.

Ioan Balan a explicat că anul 2020 este unul extrem de important, în care se vor organiza alegeri locale, în urma cărora comunităţile locale îşi vor desemna reprezentanţii care să dezvolte localităţile lor şi alegeri parlamentare în urma cărora se va stabili majoritatea parlamentară care va susţine noul guvern.

Deputatul liberal sucevean a arătat că pentru ca procesul de dezvoltare atât la nivel local, cât şi la nivel naţional să aibă continuitate în următorii patru ani este necesară organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

„PNL este extrem de preocupat ca în următorii patru ani să avem o perioadă de dezvoltare serioasă, locală şi naţională, neîntreruptă de procese electorale. De aceea ne dorim ca alegerile parlamentare anticipate să fie organizate simultan cu cel de-al doilea tur al alegerilor locale. Cred că este cea mai bună soluţie. Un foarte mare număr de primari, dar şi consiliile locale şi consiliile judeţene, vor fi fost deja aleşi, iar în cel de-al doilea tur de scrutin ar fi doar un vot pentru desemnarea primarilor rămaşi în competiţie, cât şi pentru Parlament. După acest vot, până la alegerile europarlamentare din primăvara anului 2024 nu vor mai fi alte tururi de alegeri şi este o perioadă propice de patru ani pentru realizarea proiectelor locale şi naţionale”, a spus Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: "Alegerile parlamentare anticipate sunt necesare pentru că România are nevoie de o nouă majoritate parlamentară".
 Vizualizări articol: 1273 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan: "Alegerile parlamentare anticipate sunt necesare pentru că România are nevoie de o nouă majoritate parlamentară"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei