Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2020 - Anul XXV, nr. 10 (7315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Relativ bine, relativ ușor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Simona Halep a început turneul de pregătire pentru AO, unul pe care nu trebuie să-l câștige decât dacă ajunge în finală. Poate părea o afirmație bizară, dar dacă vrea drum lung la primul Grand Slam al anului, atunci n-ar trebui să tragă până la capăt la Adelaide. Doar dacă printr-o conjunctură de meciuri relativ ușoare ajunge să joace cu trofeul pe masă. Primul meci se încadrează perfect în această sintagmă, a fost relativ ușor. Ușor era dacă setul secund se încheia fără prelungiri, dar nici Tomljanovic nu s-a întins mai mult decât îi e plapuma. Simona a lovit în general plin, cu brațul liber, poate puțin cam monoton, lipsindu-i ruperile de ritm. Nici la serviciu n-a excelat, însă aici progresul va urma firesc. După cum știți, partea română din staful tehnic a suferit o schimbare, Apostu-Efremov în locul lui Dobre, fapt pentru care nimeni nu și-a format încă o părere, practic această mutare va fi judecată după rezultate. Până atunci, aș face o observație mai puțin favorabilă lui Darren Cahill. Simona l-a solicitat pentru indicații în ambele seturi, a doua oară la scorul de 5-4, cu adversara la serviciu. Trec peste partea psihologică de început, la care Cahill e maestru, pentru a ajunge la sfatul tactic: să stea mai mult în schimburi pe centru și să atace doar când i se oferă o ocazie prielnică. Am urmărit cu atenție (nu și cu îngrijorare!) game-ul următor, pe două coordonate: dacă Simona aplică și dacă funcționează. S-a confirmat doar prima parte. Jucătoarea noastră a pierdut game-ul la zero, după două servicii nereturnabile, dar și după două schimburi în care a ținut mingea pe centru, pierzându-le pe amândouă pentru că Tomljanovic a preluat ea inițiativa și a făcut-o bine. Break-ul a venit totuși cu proxima ocazie, la 6-5, când Simona a rupt surprinzător ritmul chiar la mingea de meci. Surprinzător, pentru că n-a făcut-o cu o scurtă sau cu un slice, ci cu un balon!

Foarte probabil, adversara din sferturi va fi Sabalenka, presupunând că va trece de americanca Pera, venită din calificări. În primul tur, Sabalenka a învins-o neverosimil pe Hsieh, de la 3-5 în decisiv și 0-30 pe serviciul adversarei. Brusc, a trecut în modul Terminator, făcând break-ul cu 4 returi câștigătoare la rând, toate cu reverul! E drept, Hsieh i-a servit chiar și sub 120 km/h.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Relativ bine, relativ ușor.
 Vizualizări articol: 1722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Relativ bine, relativ ușor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei