Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2020 - Anul XXV, nr. 10 (7315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

CCI Suceava organizează o nouă ediție a Târgului de nunți Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava va organiza o nouă ediție a Târgului de nunți Bucovina. Considerat cel mai reprezentativ târg de nunți din Suceava, Târgul de nunți Bucovina, organizat în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, va aduce în fața celor interesați cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume și nu numai. Timp de patru zile, între 13 și 16 februarie 2020,  aceștia își vor prezenta oferta în incinta Iulius Mall Suceava, la etaj.

Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a declarat că evenimentul este un mod excelent  de a afla de la experții din domeniu ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le punețiîn legătură cu organizarea unei nunți sau eveniment festiv.

Potrivit organizatorilor, Târgul de nunți Bucovina îi va inspira pe cei interesați să își aleagă tematica pentru nuntă, care poate fi una romantică, provensală, cu accente travel, eco sau micro, conform noilor tendințe ale anului 2020. „De asemenea, cei care urmează să devină miri vor avea ocazia să aleagă ținute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ți alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ținută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă. Vă invităm să probați cât mai multe stiluri și modele pentru a descoperi ținuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenție cele mai noi trenduri și modele în materie de verighete și inele de logodnă”, a transmis conducerea CCI Suceava.

 

Organizatorii au pregătit și o tombolă cu premii surpriză

De asemenea, în cadrul târgului vor fi prezente firme specializate în decorațiuni și specialiști care vor pune la dispoziție aranjamentele florale în culori, forme inedite și decoruri spectaculoase, acestea fiind doar câteva dintre elementele care reușesc să transforme evenimentul într-un vis devenit realitate. La Târgul de nunți Bucovina vor fi prezenți și experții în fotografie și filmare profesională care își vor prezenta ofertele pentru viitorii miri, începând de la concept și scripting până la rezultatul final.

Și pentru ca nunta să fie exact așa cum își doresc mirii, reprezentații restaurantelor care vor fi prezente la târg vor fi deschiși să discute orice detaliu important, de la numărul de locuri, meniu și toate celelalte aspecte care să corespundă dorințelor clienților. De asemenea firmele de cofetărie vor prezenta tot ceea ce este nou în domeniu și îi vor ajuta pe miri să-și aleagă tortul sau prăjiturile.

În cadrul târgului vor fi prezenţi și reprezentanţi ai saloanelor de înfrumusețare, make-up artists și hair-stylists. „Târgul de nunți Bucovina 2020 este locul perfect de a găsi toate detaliile pentru organizarea unei nunți perfecte. Aflat la cea de-a treisprezecea ediție, evenimentul a devenit unul de referință pe piața târgurilor în domeniu, numărul expozanților și vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare și cel mai important târg de nunți din Suceava”, a declarat președintele executiv al CCI Suceava.

El a mai adăugat că toți vizitatorii târgului vor putea participa gratuit și la o tombolă cu premii surpriză. Târgul de nunți Bucovina va putea fi vizitat în perioada 13 – 16 februarie, între orele 10:00  și 22:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează o nouă ediție a Târgului de nunți Bucovina.
 Vizualizări articol: 1700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează o nouă ediție a Târgului de nunți Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei