Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2020 - Anul XXV, nr. 10 (7315)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetat penal

S-a urcat băut şi fără permis la volan, refuzând apoi recoltarea probelor pentru testarea alcoolemiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 36 de ani, din satul Mihoveni, comuna Şcheia, a ajuns în vizorul poliţiştilor, după ce s-a urcat la volan fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Incidentul s-a petrecut în cursul nopţii de duminică spre luni, în jurul orei 02.00, când o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona cartierului, a oprit pentru control pe strada Celulozei un autoturism marca Opel Corsa, care a ieşit din parcarea Orizont Plazza. Autoturismul a traversat strada Mircea Damaschin şi a continuat deplasarea pe strada Celulozei, părând suspect poliţiştilor. În momentul opririi maşinii, şoferul acesteia a fost legitimat, constatându-se că este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Mihoveni, care le-a declarat poliţiştilor că nu posedă un permis de conducere valabil, lucru confirmat apoi şi de verificările făcute în baza de date a poliţiei. Bărbatul care mirosea a alcool a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie, unde a fost testat de către poliţiştii Biroului Rutier Suceava, rezultatul arătând o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, bărbatul de 36 de ani a refuzat recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemie. În aceste condiţii poliţiştii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „refuzul de a se supune recoltării probelor biologice”, acesta fiind preluat de către poliţiştii Biroului Poliţiei Rutiere a municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a urcat băut şi fără permis la volan, refuzând apoi recoltarea probelor pentru testarea alcoolemiei.
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a urcat băut şi fără permis la volan, refuzând apoi recoltarea probelor pentru testarea alcoolemiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei