Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 278 (7279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava

Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov din Chişinău, într-un spectacol extraordinar de Ziua Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov din Chişinău (Republica Moldova) vă așteaptă pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 17:00, cu un spectacol extraordinar, susținut de Primăria municipiului Suceava. Intrarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile. Artista Laura Olteanu susține că spectacolul de joi, 28 noiembrie, este dedicat tuturor bucovinenilor, care timp de două ore se vor bucura de momente muzicale deosebite, multe surprize pentru iubitorii de muzică populară. „Am pregătit un buchet de cântece alese și va fi un spectacol de înaltă ținută, așa cum ne-a obișnuit Orchestra Fraților Advahov. De curând, alături de orchestră am finalizat imprimările la 15 noi melodii pe care le voi aduna întru-un nou album, iar cu ocazia acestui deosebit eveniment vom oferi în primă audiție câteva melodii de pe materialul pe care îl pregătesc deja de doi ani. În curând, veți putea găsi noul album muzical la magazinele de specialitate”, a completat Laura Olteanu.

 

Acasă-i România, piesă care a răscolit sau a alinat sufletele a milioane de români

Vă reamintim că în ultima zi din martie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc un regal de folclor, o seară cu voie bună, cu dans, cu muzică populară autentică, oferit de Laura Olteanu, Orchestra Fraţilor Advahov din Chişinău (Republica Moldova), în premieră la Suceava, şi invitaţii lor. Artista Laura Olteanu şi-a împlinit atunci un vis, acela de a aduce pe aceeaşi scenă, la Suceava, mari nume ale muzicii populare din România, cuprinzând mai multe zone etnografice, şi din Republica Moldova. Spectacolul a reprezentat pentru Laura Olteanu o împlinire din punct de vedere profesional, dar şi o dorinţă, un vis devenit realitate, iar melodia "Acasă-i România", piesă care a răscolit sau a alinat sufletele a milioane de români, a răsunat alături de orchestra lângă care a luat naştere. Împreună au adus o rază de bucurie în sufletele celor care îi iubesc și prețuiesc, publicul sucevean. Spectatorii au umplut atunci sala de spectacol, bucurându-se de momente unice, alături de artiştii preferaţi.

Artiștii Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov speră ca și pe 28 noiembrie 2019, sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava să fie plină și spectatorii să se bucure din nou de momente artistice deosebite. Sucevenii vor avea posibilitatea să asculte iar piesa „Acasă-i România”, interpretată de Laura Olteanu, piesă care sugerează că acasă-i locul în care se îmbină armonios credinţa, muzica, cântecele interpretate în graiul românesc, dansul, portul popular cu dorinţa de a fi autentici, competitivi, de a fi mai buni unii cu alţii, mai generoşi, mai toleranţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov din Chişinău, într-un spectacol extraordinar de Ziua Bucovinei.
 Vizualizări articol: 2567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov din Chişinău, într-un spectacol extraordinar de Ziua Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei