Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 278 (7279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie la pietoni!

Doi pietoni au fost victimele unor accidente rutiere, în timp ce circulau neregulamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă de 11 ani şi o adolescentă de 19 au fost, în cursul zilei de luni, victimele unor accidente rutiere, după ce au circulat neregulamentar pe marginea drumului sau au traversat drumul prin loc nepermis.

Poliţia Oraşului Gura Humorului a fost sesizată despre faptul că pe DJ 177C, din comuna Valea Moldovei, a avut loc, luni dimineaţă, un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane, iar autorul accidentului a plecat de la faţa locului. În urma cercetărilor  întreprinse de poliţişti, autoturismul implicat în accident şi care prezenta avarii a fost identificat în comuna Valea Moldovei, conducătorul maşinii fiind o tânără de 20 de ani din comuna Capu Câmpului. Ea a declarat faptul că nu a oprit la faţa locului, întrucât se asigurase că fetiţa nu a suferit leziuni. Măsurătorile făcute la locul accidentului au stabilit că din cauza nepăstrării unei distanţe laterale suficiente, în momentul trecerii pe lângă fetiţa de 11 ani care se deplasa neregulamentar pe marginea din dreapta a părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers cu vehiculul, tânăra de 20 de ani a acroşat-o uşor cu oglinda retrovizoare a autoturismului. După producerea accidentului, minora s-a deplasat la domiciliu, de unde a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, fără a rămâne internată. Tânăra de la volan a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii au stabilit faptul că vinovaţi de producerea accidentului rutier sunt atât conducătoarea auto, care nu a condus preventiv şi nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în momentul trecerii pe lângă pieton, cât şi minora care se deplasa neregulamentar pe marginea părţii carosabile. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de„vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.

În cursul după-amiezii care a urmat, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A în comuna Dorneşti, un bărbat de 43 de ani din comuna Calafindeşti a accidentat o tânără  de 19 ani din localitate, angajată în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. În urma impactului suferit, victima a fost transportată cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cele două persoane implicate în accident au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la spital conducătorului auto i s-au recoltat şi probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările pentru stabilirea vinovăţiei se fac în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi pietoni au fost victimele unor accidente rutiere, în timp ce circulau neregulamentar.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi pietoni au fost victimele unor accidente rutiere, în timp ce circulau neregulamentar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei