Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 278 (7279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Program

Manifestări de Ziua Bucovinei și de Ziua Națională a României, la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Rădăuți va organiza, zilele următoare, o serie de manifestări cu prilejul Zilei Bucovinei și al Zilei Naționale a României. Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Primăria Rădăuți, Bianca Cepil,  Ziua Bucovinei va fi sărbătorită, joi, 28 noiembrie, de la ora 13:00, în Parcul Central, la ansamblul statuar Flondor, unde va fi oficiată o slujbă de pomenire, se vor susține alocuțiuni și vor fi depuse coroane de flori. Sărbătorirea Zilei Bucovinei va continua, de la ora 14:00, la Sala mare a Casei de Cultură a municipiului, cu un simpozion tematic unde vor fi susținute comunicări de către participanți și invitați, apoi va urma un program artistic al Ansamblului ”Florile Bucovinei” al Casei Municipale de Cultură Rădăuți. La finalul programului, cei prezenți vor avea ocazia să deguste tradiționala fasole cu cârnați, plăcinte și un pahar cu vin fiert. Duminică, 1 decembrie, de Ziua Națională a României va fi organizată o festivitate la Monumentul Eroilor Neamului din strada Bogdan Vodă.Astfel, de la ora 12:00, se va constitui o coloană în fața primăriei cu reprezentanți ai administrației locale și invitați, coloană care se va deplasa către Monumentul Eroilor Neamului. În intervalul orar 12:30 – 13:45, se va oficia o slujbă de pomenire, se vor susține alocuțiuni și se vor depune coroane. De asemenea, vor fi depuse coroane de flori și la Monumentul Eroilor din cimitirul municipal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manifestări de Ziua Bucovinei și de Ziua Națională a României, la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manifestări de Ziua Bucovinei și de Ziua Națională a României, la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei