Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 271 (7272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Multă inconștiență

Polițiștii, urmăriri în trafic după doi șoferi înregistrați de radar. Unul era beat și fără permis, altul „doar” fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri care au fost înregistrați de radar în timp ce conduceau mașini cu viteză cu mult peste limita din localitate nu au oprit la semnalul polițiștilor, când au fost prinși constatându-se că ambii nu aveau permise de conducere. Mai mult, unul era și în stare avansată de ebrietate. Sunt încă două exemple clare privind gradul de inconștiență al unora dintre cei care ies în trafic, la volan, pe raza județului nostru.

Cel mai grav caz a fost depistat de polițiștii de la Compartimentul Rutier Rădăuți, în timp ce acționau cu radarul pe DN 2E, pe raza satului Clit, comuna Arbore. În jurul orei 12.00, un autoturism Ford Galaxya fost înregistrat cu viteza de 96 km/h, pe un sector de drum cu limitare la viteza de 50 km/h, 

Polițiștii au făcut semnal de oprire, dar vitezomanul și-a continuat drumul. Acesta a intrat la un moment dat pe un drum comunal, unde a fost blocat de echipajul de poliție. La volan, polițiștii au identificat un tânăr care mirosea a alcool.

Gheorghe Moldovan, în vârstă de 28 de ani, din comuna Marginea, a fost testat cu etilotestul, rezultând concentrația de 1,18 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la Spitalul Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Este de așteptat ca alcoolemia în sânge să depășească valoarea de 2 la mie.

În urma verificării în bazele de date a reieșit faptul că același Moldovan nu deține permis de conducere pentru nici o categorie și a mai fost condamnat în trecut pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier, aflându-se în termenul de încercare. S-a mai stabilit că tânărul a sustras mașina tatălui său, care însă nu a dorit să depună plângere pentru furt.

Pe numele tânărului pericol public din Marginea a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene.

Ieri, după 24 de ore de arest, tânărul a fost pus în libertate, procurorul de caz stabilind că măsura controlului judiciar este suficientă. El are impuse obligații și restricții de la care nu are voie să se abată.

Al doilea caz s-a petrecut tot duminică, la Fântâna Mare, unde acționa cu radarul un echipaj de la Compartimentul Rutier Fălticeni.

Polițiștii au înregistrat un autoturism Audi care rula cu 91 de kilometri la oră în localitate. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea spre localitatea Boroaia. Polițiștii au reușit să blocheze mașina urmărită la Praxia. La volan a fost identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Slatina, Marian Timoftei, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cazul acestuia, aparatul etilotest a indicat concentrația 0.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii, urmăriri în trafic după doi șoferi înregistrați de radar. Unul era beat și fără permis, altul „doar” fără permis.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii, urmăriri în trafic după doi șoferi înregistrați de radar. Unul era beat și fără permis, altul „doar” fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei