Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 271 (7272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Operaţii multiple

Adolescentul rănit grav după ce a fost lovit de tren are nevoie de sprijin financiar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adolescentul de 14 ani din Câmpulung Moldovenesc rănit grav în accidentul de tren de miercurea trecută are nevoie de sprijin financiar pentru operaţiile de care depinde salvarea sa. Alex se află în stare gravă la spital, iar familia solicită ajutorul unor oameni cu suflet, pentru plata celor şapte intervenţii chirurgicale de care are nevoie pentru însănătoşire.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, la o trecere la nivel din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit faptul că în timp ce se deplasa cu bicicleta, ajuns la pasajul de trecere de la calea ferată, băiatul nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere ,,Stop" şi ,,Crucea SF. Andrei", continuându-şi deplasarea, moment în care trenul Regio 5722 Câmpulung Moldovenesc – Suceava l-a acroşat şi accidentat. În urma impactului puternic, a fost solicitat echipajul unei ambulanţe care l-a preluat pe băiat şi l-a transportat la spitalul din oraş. Văzând starea în care se afla, medicii spitalului din Câmpulung Moldovenesc au luat decizia transferării copilului la Spitalul Judeţean Suceava, unde la Unitatea de Primire Urgenţe a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism cranio-facial, traumatism de coloană cervicală, toraco-abdominal-pelvin, fractură deschisă de femur şi şoc hemoragic, rămânând internat în secţia de chirurgie infantilă ATI. Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În urma investigaţiilor făcute de medici, s-a stabilit că pentru vindecare Alex are nevoie de şapte intervenţii chirurgicale şi de o recuperare foarte lungă. Familia băiatului are nevoie de ajutorul oamenilor care vor să dea o mână de ajutor, orice share poate ajunge la oameni cu suflet bun, iar orice donaţie este bine-venită pentru a-l ajuta pe Alex. În postarea ÎmpreunăPentruAlex de pe adresa de facebook Antonio Melania, cei din familia adolescentului grav rănit au transmis:

”Ajutaţi-ne vă rog! Să ne rugăm în continuare!
Dacă aveţi plăcerea de a ajuta printr-o mică donaţie, vă rugăm să luaţi legătura prin mesaj privat sau direct în contul bancar! Vă mulţumim încă o dată nespus de mult pentru timpul şi ajutorul acordat.
Dacă vreţi să luaţi legătura cu mama lui Alex, vă rog să-mi daţi mesaj în privat!
Sortcode: 20-72-91
Account number: 80249963

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescentul rănit grav după ce a fost lovit de tren are nevoie de sprijin financiar.
 Vizualizări articol: 2217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Adolescentul rănit grav după ce a fost lovit de tren are nevoie de sprijin financiar2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei