Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 271 (7272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De mâine ai burger SOMON și burger VEGAN la FRYDAY

Așa cum și-a obișnuit deja clienții, FRYDAY îi întâmpină zi de zi cu produse fresh, preparate pe loc, spre satisfacerea deplină a papilelor gustative. Cartofii tăiați pe loc și prăjiți în unei de alune își mențin gustul savuros inconfundabil.

Surprizele apar constant la FRYDAY. Începând cu data de 20 noiembrie, ai burger SOMON și burger VEGAN în lista de opțiuni. Merg perfect cu o porție aromată de cartofi prăjiți proaspeți, care păstrează aroma uleiului de alune.

 

SOMON Burger și VEGAN Burger - NOU la FRIDAY

Diversificarea alimentației, în special în perioada postului, va fi mai simplă și apetisantă decât ai anticipat. Te poți răsfăța cu un burger SOMON generos sau un burger VEGAN consistent, care va corespunde întocmai cu așteptările tale.

Atât somonul, cât și veggie, sunt prăjite integral în ulei de alune, deci promit să fie o experiență culinară neașteptat de delicioasă. Cu somon 100%, respectiv vegan 100%, cele două produse noi de la FRYDAY mențin standardele și se aliniază cu succes celorlalte tipuri de burgeri pe care îi poți încerca oricând la ei.

Îți poți personaliza GRATUIT noii burgeri cu unul sau mai multe toppinguri, dintre cele 14 variante disponibile, după preferințele tale.

NOU la FRYDAY, poți cere toppingul nr. 15, o porție potrivită de sos de usturoi care să îți condimenteze burgerul. Merge excelent în cel cu somon, dar nu numai.

Comandă un meniu cu burger SOMON sau burger VEGAN, alături de renumiții cartofi naturali prăjiți în ulei de alune și pleci acasă îndestulat.

Fie pentru că te atrage orice înseamnă noua experiență culinară, fie că vrei să încerci și altceva decât clasicele gustări pe perioada postului, mergi la FRYDAY și descoperă noii burgeri, care promit să îți depășească așteptările.

Nu uita că la FRYDAY totul se prăjește în ulei de alune, un ulei care, consumat moderat, prezintă  numeroase beneficii pentru sănătate. Mergi și tu la singurul restaurant din România care îți servește cartofi proaspăt tăiați prăjiți în acest ulei și încearcă-i alături de noii burgeri SOMON și VEGAN, pentru o nouă experiență culinară alături de FRYDAY!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De mâine ai burger SOMON și burger VEGAN la FRYDAY.
 Vizualizări articol: 1948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
De mâine ai burger SOMON și burger VEGAN la FRYDAY3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei