Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 254 (7255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţare

Primăria Cornu Luncii a obţinut finanţare pentru instalarea unei reţele de internet wireless gratuit în comună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Cornu Luncii a obţinut finanţare pentru instalarea unei reţele de internet wireless gratuit în această comună, printr-un proiect european. Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a declarat că finanţarea pentru această investiţie a fost obţinută în urma celei de-a treia runde de înscrieri în cadrul programului european WiFi4EU. Gheorghe Fron a spus că prin acest program, comuna Cornu Luncii a obţinut un voucher de 15.000 de euro pentru instalarea unei reţele de internet wirless gratuit. „Implementarea acestui proiect aduce plus valoare comunei noastre întrucât vom putea oferi servicii de internet gratuit pentru comunitate. Vom instala Wi-Fi în mai multe zone ale comunei. Am depus acest proiect pentru că o comunitate europeană trebuie să fie conectată la informaţie”, a precizat primarul din Cornu Luncii. Gheorghe Flutur a spus că, în primul rând, prin acest proiect vor fi instalate reţele de internet wireless la instituţiile publice din comună, la unităţile de învăţământ, precum şi la dispensarele umane.

De precizat că proiectul european WiFi4EU oferă internet wireless gratuit în spaţii publice interioare sau exterioare, de exemplu localuri ale administraţilor publice, şcoli, biblioteci, centre medicale, muzee, parcuri publice şi pieţe publice. În România, 142 de localităţi au fost desemnate câştigătoare în cadrul acestui proiect european. În cadrul acestei sesiuni a proiectului a fost disponibilă o sumă de 26,7 milioane de euro, fiind depuse peste 11.000 de cereri. Beneficiarii finanţărilor au fost aleşi pe criteriul „primul venit, primul servit”, ţinându-se cont şi de echilibrul geografic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Cornu Luncii a obţinut finanţare pentru instalarea unei reţele de internet wireless gratuit în comună.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Cornu Luncii a obţinut finanţare pentru instalarea unei reţele de internet wireless gratuit în comună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei