Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 254 (7255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Periculos

Trei pietoni neatenţi au fost victimele unor accidente rutiere petrecute în aceeaşi zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei persoane au ajuns la spital luni, după ce au căzut victime unor accidente rutiere în timp ce se deplasau pe stradă în postură de pietoni.

Un prim caz a fost înregistrat luni dimineaţă, în jurul orei 09.10. O femeie de 41 de ani, din oraşul Gura Humorului, s-a prezentat la poliţie, unde a declarat că în timp ce conducea un autoturism VW Polo pe strada Ştefan cel Mare din localitate, ajungând la intersecţia cu strada Luceafărului, a efectuat un viraj spre stânga pentru a se încadra pe aceasta şi a acroşat o localnică de 67 de ani, care se angajase în traversarea străzii. În urma impactului, femeia de la volan a oprit autoturismul şi a discutat cu victima, care a declarat că nu a suferit leziuni şi nu doreşte să fie transportată la spital, plecând apoi într-o direcţie necunoscută. Şoferiţa a lăsat maşina la faţa locului şi s-a prezentat la Sediul Poliţiei din Gura Humorului, unde a relatat cele petrecute. În acelaşi timp femeia de 67 de ani s-a deplasat spre domiciliu, de unde fiul acesteia a anunţat evenimentul, ea fiind transportată apoi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru acordarea unor îngrijiri medicale după ce a fost diagnosticată de medici cu un „traumatism de umăr drept”.

Atât conducătoarea auto cât şi femeia rănită au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, şoferiţa fiind condusă la spital pentru a i se recolta mostre biologice care vor stabili alcoolemia. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru „vătămare corporală din culpă.” Ei vor stabili dacă vinovăţia producerii accidentului aparţine pietonului angajat în traversare fără a se asigura corespunzător sau există o culpă comună, în cadrul căreia şi femeia de la volan nu ar fi acordat prioritate de trecere  pietonului angajat în traversare.

 

O fetiţă de 13 ani a fost accidentată, după ce a traversat prin spatele unui microbuz oprit

Un alt accident care a avut protagonist un pieton neatent în traversare a avut loc în jurul prânzului, în comuna Preuteşti. În jurul orei 14.30, în timp ce conducea un autoturism marca Ford pe DJ 208, în localitatea Basarabi, din direcţia Dolhasca către Fălticeni, un bărbat de 47 de ani, din comuna Dolheşti, a accidentat o fetiţă de 13 ani din municipiul Fălticeni, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, prin spatele unui microbuz de transport persoane care în momentul accidentului era oprit. În urma impactului, fetiţa a fost rănită şi transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost consultată de medicul de gardă care a stabilit diagnosticul de „contuzie lombară dreaptă şi contuzie şold stâng”.

Bărbatul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au prelevate mostre de sânge la spital. Cercetările sunt continuate şi în acest caz în cadrul unui dosar de cercetare penală, deschis pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

A traversat strada prin loc nepermis şi a ajuns la spital

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral, după ce s-a hazardat în traversarea străzii, printr-un loc nepermis. Accidentul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 21.15, în timp ce o tânără de 18 ani, din Suceava, conducea un autoturism VW pe strada Calea Unirii din localitate, având direcţia de deplasare dinspre Bazar spre cartierul Burdujeni. La un moment dat autoturismul a acroşat şi accidentat un tânăr de 20 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, tânărul a fost rănit şi transportat la spital de către un echipaj al ambulanţei, fiind diagnosticat de medici cu un ”traumatism cranio-cerebral uşor”. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pietonul a fost la rândul său testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei pietoni neatenţi au fost victimele unor accidente rutiere petrecute în aceeaşi zi.
 Vizualizări articol: 1314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei pietoni neatenţi au fost victimele unor accidente rutiere petrecute în aceeaşi zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei