Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 254 (7255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Demersuri făcute de Gheorghe Flutur şi Ilie Boncheş pentru furnizarea căldurii în Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, au avut, ieri, o întâlnire cu reprezentanţii firmei care a montat cazanele centralei ce va asigura căldura în acest municipiu, în vederea găsirii unor soluţii pentru a asigurarea agentului termic în această iarnă. „Suntem, iată, la sfârşitul lunii octombrie şi, din cauza iresponsabilului Guvern PSD care nici la această dată nu a alocat fondurile, 15 milioane de lei din Programul Termoficare, constructorul nu a primit banii pe care ar fi trebuit să-i primească încă din vară. Cum furnizorul de echipamente nu a primit banii, nu se pot începe probele în vederea punerii în funcţiune a cazanelor, cu toate că acestea sunt deja montate, iar combustibilul este pregătit”, a declarat Gheorghe Flutur după întâlnire.

El a acuzat de iresponsabilitate Guvernul PSD, având în vedere că nici în ultima perioadă nu a alocat fonduri pentru a rezolva această problemă. „Câtă iresponsabilitate a acestui Guvern! Nici acum, în ultimele sale zile, Guvernului PSD-ist, care a dat bani la multe primării pesediste, nu s-a gândit la Vatra Dornei că nu are căldură, iar aici, în nordul ţării, iarna vine mai repede cu o luna faţă de Videle”, a mai spus şeful administraţiei judeţene. El a subliniat faptul că Guvernul PSD a blocat sistematic Vatra Dornei şi întreaga zonă. „Nici acum nu a dat Hotărârea de Guvern pentru a se duce gazul metan aici, asta în ciuda repetatelor declaraţii făcute de membrii Guvernului la trecerea lor prin Suceviţa sau Fălticeni. Abia aştept să plece acest Guvern iresponsabil”, a precizat Flutur. El a spus că în şedinţa de astăzi, Consiliu Judeţean Suceava va vota alocarea unei sume pentru a acoperi o parte din necesarul de fonduri.

De asemenea, Primăria Vatra Dornei va aloca, din resursele de care mai dispune, sume de bani pentru a se putea porni furnizarea agentului termic în acest municipiu.

Nu în ultimul rând, preşedintele CJ Suceava a anunţat că în cursul zilei de ieri a transmis o adresă către cele trei ministere care gestionează Programul Termoficare, respectiv Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Ministerul Finanţelor Publice şi Ministerul Mediului, în care a prezentat situaţia dramatică de la Vatra Dornei. „Sper ca noul Guvern să fie instalat cât mai repede, pentru a debloca situaţia disperată de la Vatra Dornei”, a încheiat Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demersuri făcute de Gheorghe Flutur şi Ilie Boncheş pentru furnizarea căldurii în Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demersuri făcute de Gheorghe Flutur şi Ilie Boncheş pentru furnizarea căldurii în Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei