Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 254 (7255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vot

Suceveanul Bogdan Gheorghiu a primit aviz favorabil pentru a prelua conducerea Ministerului Culturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a primit aviz favorabil în Parlament pentru a prelua funcţia de ministru al Culturii. Bogdan Gheorghiu s-a numărat printre primii miniştri desemnaţi pentru viitorul Guvern al României condus de Ludovic Orban care au fost audiaţi în comisiile pentru cultură reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. În urma audierilor, deputatul sucevean a obţinut 14 voturi „pentru”, cinci „împotrivă” şi şase abţineri. Lui Bogdan Gheorghiu i s-au pus întrebări despre Institutul Cultural Român, Roşia Montană sau despre modul în care vede creşterea consumului de cultură în localităţile din mediul rural.

Întrebat de rezultatul obţinut de Bogdan Gheorghiu în comisiile de cultură ale Parlamentului, preşedintele PNL Suceava a ţinut să felicite prestaţia ministrului desemnat pentru cultură. „Aş vrea să felicit prestaţia deputatului Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat pentru cultură, care la votul final a avut 14 voturi <pentru>, cinci <împotrivă> şi şase abţineri. Bogdan Gheorghiu a răspuns la toate întrebările, a făcut faţă cu brio la toate provocările şi în ciuda unor răutăţi a fost felicitat şi apreciat de majoritatea membrilor comisiilor de cultură reunite. Mai este un hop de trecut, cel de susţinere al Guvernului în Parlament, dar este de apreciat că Bogdan Gheorghiu a fost unul dintre primii miniştri desemnaţi care a intrat în această probă de foc şi a trecut-o cu bine”, a declarat Gheorghe Flutur.

Jurnalist şi actor, Bogdan Gheorghiu este la primul mandat de deputat, fiind membru al comisiei de cultură din Camera Deputaţilor. 

Deputatul sucevean are 44 de ani, a urmat cursurile Universităţii Ecologice Bucureşti – Facultatea de Arte – Actorie, iar licenţa a susţinut-o la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi – Facultatea de Actorie. Bogdan Gheorghiu este cel care a pus bazele Teatrului Dramatic ”Bucovina”, proiect iniţiat după absolvirea Facultăţii de Arte-Actorie din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti. Gheorghiu a mai fost realizator de emisiuni de televiziune şi radio, managerul unui radio din Rădăuţi, iar în anul 2002 a deschis staţia locală de televiziune OTV Suceava. De asemenea, în perioada 1 august 2001 – 6 august 2003 a fost inspector de specialitate în cadrul Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Suceava. În 2005 a pus bazele postului TV Rădăuţi, unde ulterior a fost manager, iar în anul 2007 a deschis postul regional de televiziune Bucovina TV, unde a fost realizator, director de programe, manager şi proprietar al postului. În anul 2016 a fost ales în Camera Deputaţilor pe listele PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Bogdan Gheorghiu a primit aviz favorabil pentru a prelua conducerea Ministerului Culturii.
 Vizualizări articol: 3811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul Bogdan Gheorghiu a primit aviz favorabil pentru a prelua conducerea Ministerului Culturii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei