Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 241 (7242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Flutur la lansarea campaniei lui Klaus Iohannis în Siret: O prioritate va fi drumul expres Siret - Suceava – Paşcani – Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, la lansarea campaniei electorale a preşedintelui României Klaus Iohannis pentru un nou mandat că o prioritate pentru această zonă a judeţului, care va fi susţinută de şeful statului, este construcţia drumului expres Siret – Suceava – Paşcani – Bucureşti. Lansarea campaniei în zona Siret a avut loc în prezenţa liderului PNL din acest oraş, primarul Adrian Popoiu, precum şi a primarilor, a preşedinţilor de filiale şi a simpatizanţilor din localităţile din această zonă a judeţului.

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că PNL are numeroase argumente pentru ca actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, să fie ales pentru un nou mandat. „Klaus Iohannis este un om care doreşte o Românie normală. Cred că noi ne dorim cu toţii o Românie normală, o Românie în care instituţiile statului să funcţioneze în favoare cetăţeanului, şi asta garantat vom face. Mai mult, Klaus Iohannis este garantul construcţiei autostrăzilor care să lege zona Moldovei de Ardeal şi de Bucureşti şi cred că asta este cea mai mare durere a noastră”, a spus Flutur. El a adăugat că este convins de faptul că atât Klaus Iohannis, cât şi toţi locuitorii acestei zone îşi doresc modernizarea Vămii Siret, care în momentul de faţă „a ajuns o ruşine sub guvernarea PSD”.

„Eu sunt convins că şi preşedintele Klaus Iohannis, şi noi ceilalţi dorim modernizarea Vămii Siret, care este o ruşine sub guvernarea PSD. Este o poartă de intrare în UE şi nu există becuri când mergi în vamă şi sunt nişte gropi parcă este bombardată. Am cerut-o de nenumărate ori PSD-ului şi ministrului de Finanţe. Să le fie ruşine cum lasă această poartă de intrare în România şi în Uniunea European. De asemenea, cred că Siretul aşteaptă modernizarea E 85, care vine de la Bucureşti şi care de la Grăniceşti nu mai este modernizat”, a declarat liderul PNL Suceava.

El a spus că una dintre principalele priorităţi va fi construcţia drumului rapid de la Siret – Suceava spre Bucureşti. „Cel mai important lucru este să pornim drumul expres pe patru benzi, şoseaua rapidă Siret – Suceava – Paşcani – Bucureşti. Este o investiţie foarte necesară pentru zona noastră, cum şi celelalte investiţii care să lege Suceava de Cluj şi de Vestul României sunt la fel de importante. Sunt multe lucruri de vorbit. Dar ca să ajungem la normalitate trebuie să facem primii paşi. Unul l-am făcut când am câştigat europarlamentarele şi PNL este pe primul loc. Avem nevoie de pasul doi: Klaus Iohannis, un om care a făcut acolo unde a fost numai lucruri foarte frumoase. Uitaţi-vă la Sibiu cum arată. Mai mult, Klaus Iohannis a făcut din politica externă a României ceva de care să ne fie cinste în relaţia cu Uniunea Europeană şi SUA. În politica internă nu l-au lăsat pesediştii, pentru că aici are atribuţiuni limitate. Dar la rândul lui nu i-a lăsat pe pesedişti să-şi facă de cap cu justiţia, aşa cum au vrut ei”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

El a subliniat faptul că drumul spre normalitate şi bunăstare al României începe cu aceste alegeri prezidenţiale. „Haideţi, dragi români, dragi suceveni, să votaţi un om care a făcut ceva acolo unde a fost. Un om care este garantul unei ţări civilizate, drumul României spre Uniunea Europeană”, a mai spus Flutur.

 

Adrian Popoiu: Liberalii din zona Siret vor scoate un scor cât mai bun pentru Klaus Iohannis

Prezent alături de Gheorghe Flutur, preşedintele PNL Siret, primarul Adrian Popoiu, a spus că pentru liberalii din această zonă a judeţului este o mândrie să-i facă campanie actualului preşedinte al României, Klaus Iohannis. „Suntem mai mult decât încântaţi să-l primim pe domnul preşedinte al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, aici la Siret, la prima acţiune de campaniei pentru domnul preşedinte Klaus Iohannis. Acest lucru este pentru noi o mândrie, dar şi o obligaţie pentru ca noi liberalii din Siret, dar şi din celelalte 13 comune arondate zonei, să facem un rezultat cât mai bun pentru domnul preşedinte Klaus Iohannis. Sunt primar şi argumentul principal pentru Klaus Iohannis este acela că domnul preşedinte a făcut din Sibiu o perlă a României. Acolo şomajul este zero, economia funcţionează, iar oraşul arată extraordinar de bine. De aceea ne bucurăm astăzi aici, la Siret, să facem campanie pentru domnul preşedinte Klaus Iohannis”, a spus Adrian Popoiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur la lansarea campaniei lui Klaus Iohannis în Siret: O prioritate va fi drumul expres Siret - Suceava – Paşcani – Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Flutur la lansarea campaniei lui Klaus Iohannis în Siret: O prioritate va fi drumul expres Siret - Suceava – Paşcani – Bucureşti4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei