Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 241 (7242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tarife noi

Biopsiile la cerere și pentru pacienții neasigurați vor costa între 400 și 800 de lei, la Spitalul de Urgență Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii județeni vor analiza, în ședința din 17 octombrie a.c., tarifele pentru noile servicii medicale acordate de Compartimentul de radiologie intervențională al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la cerere sau pentru pacienții neasigurați.

În primul semestru al anului 2019, la Spitalul de Urgență au fost angajați trei medici cu specializări în domeniul radiologiei intervenționale, care asigură diversificarea activității acestui compartiment, prin noile proceduri ce se realizează cu ajutorul angiografului. Este vorba despre biopsii și puncții la nivelul organului bolnav, indicate îndeosebi în procesele tumorale.

„Având în vedere că finanțarea Spitalului Județean de Urgență <Sfântul loan cel Nou> Suceava se realizează din venituri proprii și din contractele încheiate cu Direcția de Sănătate Publică și Casa de Asigurări de Sănătate, instituirea acestor tarife este bine-venită”, se arată în motivarea directorului executiv al CJ, Rodica Florișteanu.

La cerere, de serviciile medicale menționate pot beneficia atât pacienții internați, cât și cei din ambulatoriul integrat, asigurați sau neasigurați.

Tarifele pornesc de la 400 de lei - biopsia percutanată a glandei tiroide, biopsia percutanată cu ac fin a sânului - CT/Eco și puncția-biopsie medularăși ajung la 800 de lei, în cazul puncției - biopsie osoase -CT /Eco. Biopsia centrală a sânului - CT/Eco costă 500 de lei, iar biopsia percutanată a pleurei, plămânului, ficatului – CT/Eco, a colecistului/ductului bilar - CT/Eco, pancreasului - CT/Eco, peritoneal, mezenteric, omental- CT /Eco, biopsia percutanată a unei tumori intraabdominale - CT /Eco, a vezicii urinare - CT/Eco și biopsia percutanată a țesutului perirenal sau perivezical - CT /Eco e 700 de lei.

În cadrul programului investițional al spitalului, la serviciul medical de recuperare se poate

realiza o nouă procedură, banda acvatică. Costul acestei proceduri este de 30 de lei/ședință.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biopsiile la cerere și pentru pacienții neasigurați vor costa între 400 și 800 de lei, la Spitalul de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 1075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biopsiile la cerere și pentru pacienții neasigurați vor costa între 400 și 800 de lei, la Spitalul de Urgență Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei