Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 241 (7242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Şi-a găsit sfârşitul după ce s-a urcat la volan fără permis şi a plonjat cu maşina într-un pârâu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 26 de ani din comuna Izvoarele Sucevei a murit duminică seară, după ce s-a urcat la volanul unui autoturism fără a avea permis şi s-a răsturnat cu maşina într-un pârâu. Un tânăr aflat lângă șofer, pe bancheta din dreapta, a fost rănit în urma accidentului și a ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, când polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizați prin intermediul unui apel la 112 despre faptul că pe DJ 176 A, în comuna Brodina, a avut loc un accident de circulație în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în albia pârâului Brodina. La faţa locului au ajuns şi pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți, fiind necesară descarcerarea conducătorului auto, precum şi două echipaje ale ambulanței, care au constatat decesul acestuia. În maşină se mai afla un pasager, un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Izvoarele Sucevei, care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu “escoriații lombare”, el fiind stabil și în afara oricărui pericol. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, oamenii legii au stabilit că la volanul autoturismului VW Passat se urcase un tânăr în vârstă de 26 ani din comuna Izvoarele Sucevei, care în timp ce conducea mașina pe DJ 176 A, din direcția comunei Izvoarele Sucevei către comuna Brodina, la un moment dat a pierdut controlul volanului, autoturismul părăsind partea carosabilă şi plonjând în albia pârâului Brodina, aflat pe partea stângă a direcției de deplasare. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că tânărul care se aflase la volanul maşinii nu era posesor de permis de conducere. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de “ucidere din culpă”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a găsit sfârşitul după ce s-a urcat la volan fără permis şi a plonjat cu maşina într-un pârâu.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şi-a găsit sfârşitul după ce s-a urcat la volan fără permis şi a plonjat cu maşina într-un pârâu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei