Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 241 (7242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetat penal

Urmărit de polițiști, după ce s-a dat drept cumpărător și a fugit cu mașina proprietarei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 24 de ani din comuna Ulma este cercetat de polițiști, după ce a fost acuzat că a furat autoturismul unei femei, pretinzând că este interesat de cumpărarea acestuia. El a fost identificat la volanul mașinii și urmărit pe un drum forestier din apropierea localității, după care a fost săltat de polițiști dintr-un beci, în care se ascunsese.

Evenimentul a fost semnalat la primele ore ale dimineții de duminică, de către o femeie de 25 de ani din Rădăuți, care le-a povestit polițiștilor din orașul Vicovu de Sus că un necunoscut i-a furat autoturismul, în timp ce pretindea că avea intenția să-l cumpere. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei precedente, femeia se întâlnise în municipiul Rădăuți cu un bărbat din comuna Ulma, interesat să-i cumpere autoturismul. Cei doi s-au deplasat apoi până în satul Nisipitu, unde cel interesat de achiziție a intrat într-o curte și când a revenit, profitând de neatenția proprietarei coborâtă din vehicul, s-a urcat la volan și a demarat în viteză.

În urma verificărilor făcute de echipa operativă ajunsă în zonă, s-a stabilit că cel bănuit de furt este un bărbat de 24 de ani din comuna Ulma. La scurt timp, în cursul dimineții polițiștii au identificat autoturismul pe drumul forestier Tinosu din comuna Ulma. La vederea autospecialei de poliție, şoferul a întors brusc și a pornit în viteză, fiind urmărit pe o distanță de aproximativ 4 km pe mai multe drumuri forestiere, după care autoturismul a fost găsit abandonat și încuiat. A început atunci scotocirea mai multor locuri în care se putea ascunde tânărul, acesta fiind găsit ascuns într-un beci al unui depozit de material lemnos din comună. Asupra lui polițiștii au găsit cheile autoturismului pe care îl furase de la proprietară. Verificările făcute în continuare au arătat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, iar autoturismul în valoare de circa 2.000 de euro a fost restituit proprietarei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit de polițiști, după ce s-a dat drept cumpărător și a fugit cu mașina proprietarei.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Urmărit de polițiști, după ce s-a dat drept cumpărător și a fugit cu mașina proprietarei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei