Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 240 (7241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Start de campanie

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur: Klaus Iohannis este garantul construcţiei autostrăzilor care să scoată Suceava din izolare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL Suceava a dat startul campaniei electorale pentru preşedintele României Klaus Iohannis pentru un nou mandat de şef al statului. Începutul campaniei a avut loc sâmbătă, odată cu şedinţa Colegiului Director al PNL Suceava, la care au participat liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, preşedintele organizaţiei municipale Suceava, Ion Lungu, senatorul Daniel Cadariu, deputaţii Ioan Balan, Angelica Fădor, Dumitru Mihalescul şi Bogdan Gheorghiu, precum şi liderii organizaţiilor locale din judeţ.

După şedinţă, preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că la întâlnire s-au prezentat paşii care trebuie urmaţi în campanie, dar cel mai important, motivele pentru care Klaus Iohannis trebuie să fie în continuare preşedintele României. „De aici s-au conturat câteva lucruri foarte clare. În primul rând pentru că este singurul garant al construcţiei autostrăzilor care să lege Suceava de vestul României şi de Bucureşti. A promis că va susţine un Guvern care va avea ca prioritate de grad zero scoaterea din izolare a zonei Moldovei şi a Sucevei. În al doilea rând, Klaus Iohannis are o poziţie foarte bună la nivel european şi mondial. Este cel care apără Diaspora. De exemplu, sunt foarte mulţi suceveni care sunt la muncă în Marea Britanie. Şi el este omul care s-a luptat, care recent a discutat şi cu premierul din Marea Britanie care va fi soarta românilor care lucrează acolo după Brexit”, a spus Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că preşedintele Klaus Iohannis este garantul normalităţii în România, omul care a apărat instituţiile statului şi care a tras de mânecă Guvernul de fiecare dată când acesta „a derapat”. „Şi a avut dreptate. Uitaţi-vă la ce avem acum, o disoluţie a instituţiilor statului. Mai mult, Klaus Iohannis trebuie să câştige alegerile pentru că a fost alături de judeţul Suceava şi Bucovina. A fost la noi şi când a discutat cu administraţia publică, şi la dezbateri pe teme de educaţie, şi la Aeroportul <Ştefan cel Mare>, a premiat Spitalul Judeţean Suceava, ne-am întâlnit de Ziua Bucovinei şi a fost singurul înalt demnitar care a venit în Suceava şi la Cetatea de Scaun ne-a dat steagul României în semn de respect pentru zonă. Este un om care este aplecat şi foarte pragmatic pe priorităţi. De aceea noi îl vom susţine cu toată forţa şi am încredere că sucevenii vor veni alături de noi. Pentru drumul spre normalitate pentru Suceava şi România”, a spus Gheorghe Flutur.

 

Ion Lungu este încrezător că sucevenii vor înţelege că preşedintele Klaus Iohannis este cel mai bun candidat

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Ion Lungu, şi-a exprimat speranţa că sucevenii vor înţelege că preşedintele Klaus Iohannis este cel mai bun candidat la aceste alegeri prezidenţiale. „Chiar dacă suntem favoriţi, nu ne vom culca pe o ureche. Ştim exact ce avem de făcut. Vom face o campanie din uşă în uşă, din om în om, vom discuta cu toate categoriile sociale şi eu vreau să cred că vom câştiga alegerile aici, la Suceava, şi bineînţeles domnul preşedinte Klaus Iohannis va câştiga alegerile la nivel naţional”, a spus Ion Lungu.

El a subliniat faptul că preşedintele României este garantul construcţiei de autostrăzi în regiunea Moldovei. „Eu cred că azi, aşa cum domnul preşedinte Klaus Iohannis ne reprezintă cu demnitate în Europa, tot aşa, la modul fizic, cu ghilimelele de rigoare, ne va scoate în Europa prin această autostradă. La Iaşi se discuta chiar de autostrăzi. Eu sunt convins că domnul preşedinte Klaus Iohannis este garantul că aceste lucruri se pot întâmpla”, a declarat Ion Lungu.

 

Ioan Balan se declară încântat de determinarea din PNL Suceava pentru ca alegerile prezidenţiale să fie câştigate din primul tur

De asemenea, vicepreşedintele PNL la nivel regional, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat că l-a bucurat să vadă determinarea membrilor de partid, a susţinătorilor, dar în primul rând a primarilor liberali pentru ca preşedintele României Klaus Iohannis să câştige un nou mandat încă din primul tur de scrutin. „Cel mai important lucru este că am văzut determinarea unor primari, printre care şi a domnului primar Ion Lungu, ca preşedintele nostru, Klaus Iohannis, candidatul nostru, să câştige alegerile din primul tur”, a spus Ioan Balan, care a mai adăugat că mai rar a văzut o asemenea determinare în PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur: Klaus Iohannis este garantul construcţiei autostrăzilor care să scoată Suceava din izolare.
 Vizualizări articol: 1627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur: Klaus Iohannis este garantul construcţiei autostrăzilor care să scoată Suceava din izolare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei