Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 240 (7241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Obiective

Flutur a avut „o discuţie lungă” cu Ludovic Orban despre priorităţile de guvernare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că vinerea trecută a avut „o discuţie lungă” cu liderul liberalilor, Ludovic Orban, despre viitoarele priorităţi de guvernare. Gheorghe Flutur a declarat că PNL are o misiune foarte importantă şi grea pentru a stabili şi a propune un program de guvernare şi un nou Guvern. „Şi eu aştept cu nerăbdare, de aici de la Suceava, stabilirea urgenţelor. Am avut o discuţie lungă cu Ludovic Orban. Şi l-am rugat să abordeze câteva lucruri care nu mai pot fi amânate. Unul dintre ele este pregătirea pentru iarnă a populaţiei şi mi-a promis că aşa va fi”, a declarat Flutur. El a dat exemplul municipiului Vatra Dornei, acolo unde Guvernul PSD nu a plătit o sumă de 12 milioane de lei către constructorul care a instalat două cazane la centrala termică a municipiului pentru a putea furniza agent termic. „De asemenea, până la ora asta nu s-au dat hotărârile de scoatere din circuit nici a terenului forestier, nici a celui agricol pentru a începe construcţia magistralei de gaz metan către Vatra Dornei. S-a scos la licitaţie această construcţie a magistralei, dar trebuie Hotărârile de Guvern care nu sunt date. V-am dat doar câteva exemple de urgenţe. Sigur că sunt foarte multe, dar ne interesează abordarea în felul acesta”, a arătat liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că problema viitorilor membri ai Guvernului României va fi gestionată foarte bine de PNL. La o întrebare legată de o nominalizare din partea PNL Suceava în viitorul Guvern, Flutur a spus că „niciodată nu am fugit să ne gândim la un anumit judeţ sau la unii oamenii. Ne-am gândit la priorităţile acestei ţări şi ale judeţului Suceava. Şi eu sunt convins şi îi ştiu foarte bine pe colegi, că vom avea cele mai bune resurse umane în viitorul Guvern”, a precizat preşedintele PNL Suceava. El a adăugat că ceea ce este important este faptul că a fost demis Guvernul PSD, care „nu a iubit deloc ” judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a avut „o discuţie lungă” cu Ludovic Orban despre priorităţile de guvernare.
 Vizualizări articol: 1918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Flutur a avut „o discuţie lungă” cu Ludovic Orban despre priorităţile de guvernare4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei