Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 240 (7241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Balan susţine că viitorul Guvern va fi unul exclusiv PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele pe Regiunea de Nord-Est al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, susţine că viitorul Guvern al României va fi unul exclusiv PNL. Ioan Balan a declarat că PNL este pregătit să preia guvernarea ţării şi în mod sigur, săptămâna aceasta, liderul liberalilor, Ludovic Orban, va fi persoana desemnată de preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru a forma noul Guvern. „Cred că în cel mai scurt timp vom avea un Guvern funcţional, un Guvern care să pornească reconstrucţia României. Un Guvern căruia şi noi, cei din Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, primarii să i se poată adresa şi să primească susţinere. Să nu vedem într-o comună doar din judeţul Suceava revărsat cornul abundenţei şi să vopsească şi crengile prin copaci, şi alte judeţe să nu aibă bani să-şi plătească întreţinerea pentru o lună”, a spus Ioan Balan.

El a precizat că primarii suceveni ai PNL au solicitat ca una dintre priorităţile viitorului Guvern să fie debirocratizarea instituţiilor de stat, în condiţiile în care aceştia au sesizat faptul că „astăzi mai uşor este să obţii bani decât să obţii avize pentru lucrări”. „De aceea pe umerii noştri apasă o mare responsabilitate. Vedeţi că nu abordăm această victorie din Parlament cu aroganţă, cu promisiuni deşarte. Dar ce vă putem spune totuşi este că vă puteţi baza pe noi pentru că ştim ce facem. Avem o echipă corectă, care se va ocupa, în parteneriat şi sub supravegherea preşedintelui Klaus Iohannis, ca în cel mai scurt timp bugetul ţării să fie adus în Parlament. Cred că asta este o aşteptare a fiecărui primar. Şi ne vom ţine de această promisiune”, a precizat vicepreşedintele regional al PNL. Întrebat dacă judeţul Suceava va avea un reprezentant în viitorul Guvern, Ioan Balan a spus că momentan „este greşit să credem” că viitorul Guvern PNL va fi format doar din reprezentanţii unor judeţe, „fie ele şi campioane”. „Noi avem în faţă în principal următorul obiectiv. Să dă ţării un Guvern competent, cu oameni competenţi, fără probleme de integritate, iar locul de unde vor izvorî aceşti oameni este mai puţin relevant”, a spus Balan. El a arătat că viitorul premier, Ludovic Orban, va avea câte 3-4 propuneri de oameni competenţi pentru fiecare minister în parte, adăugând că în viitorul Guvern vor rămâne doar 15 ministere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan susţine că viitorul Guvern va fi unul exclusiv PNL.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Balan susţine că viitorul Guvern va fi unul exclusiv PNL1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei