Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 240 (7241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

PANIVERSARIA – singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătoreşte Ziua Internaţională a Pâinii, prin caravana Panifcom

În perioada 14 şi 20 octombrie, Panifcom sărbătoreşte Ziua Mondială a Pâinii

 

De Ziua Internaţională a Pâinii, Panifcom le-a pregătit moldovenilor un eveniment unic,  PANIVERSARIA, care se desfăşoară în Iaşi, Botoşani, Vaslui şi, în premieră, în Suceava, în perioada 14-20 octombrie 2019.

Formată din 6 maşini Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni şi multe alte surprize, caravana PANIVERSARIA traversează cele patru oraşe, iar brutarii Panifcom dăruiesc moldovenilor cea mai bună pâine făcută cu maia, plămădită ca pe vremuri, cu gust unic de altădată.

“Începând din 2001, când Uniunea Internaţională a Brutarilor (UIB) a decis ca data de 16 octombrie să devină Ziua Mondială a Pâinii, evenimentul este sărbătorit anual în diverse ţări, în diferite forme. Pentru noi, oamenii din familia Panifcom, această perioadă are o dublă semnificaţie.

De cinci ani de zile, sărbătorim Ziua Pâinii Panifcom prin caravana Paniversaria, un eveniment de street-perfomance unic la nivel regional (Iaşi, Botoşani, Vaslui şi Suceava), prin care ne dorim să interacţionăm direct cu consumatorii, iar brutarii noştri să le împărtăşească din secretul plămădirii pâinii cu maia Panifcom. Paniversaria înseamnă sărbătoare, bucurie, zâmbete, voie bună, culoare şi savoare.

De asemenea, susţinem comunitatea ieşeană, prin acţiuni caritabile, donând produse de panificaţie pelerinilor, precum şi instituţiilor publice/de cult/sociale (aziluri, biserici, centre de plasament etc.).

Totodată, în această perioadă sărbătorim 16 ani de când Panifcom a plămădit prima pâine cu maia, aşa încât să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. În acest sens, vom organiza multiple evenimente interne, printre care “Ziua Moştenirii”, ce va avea loc duminică, pe 20 octombrie, când vom sărbători alături de copiii celor care plămădesc zi de zi pâinea de la Panifcom.”- declară Cătălina Florea, manager marketing Panifcom

Ziua Moştenirii

Urmăreşte caravana Paniversaria (Suceava – 14 octombrie; Iaşi – 15, 16 octombrie; Botoşani – 17 octombrie; Vaslui – 18 octombrie) şi participă şi tu la singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătoreşte pâinea cu maia şi produsele de panificaţie.

 

În intervalul 14-20 octombrie, Panifcom este singurul producător regional care demarează o astfel de acţiune spectacol – PANIVERSARIA,  un eveniment concept ce va dura o săptămână de zile, prilej cu care se vor desfăşura activităţi inedite dedicate pâinii şi produselor de panificaţie. Prin acest eveniment ne dorim să încurajăm alimentaţia sănătoasă şi implicit să facem cunoscute beneficiile pâinii cu maia.

Facem pâine vie, plină de sănătate şi bucurie!

Vă aşteptăm cu drag la PANIVERSARIA 2019 Sărbătoarea Pâinii Cu Maia de la Panifcom

Paniversaria

Produsele de panificaţie Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generaţie, pasiune şi grijă, astfel gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, deosebit.

Panifcom este lider în panificaţie pe piaţa ieşeană. Agropan Impex, societatea comercială care deţine marca Panifcom, activează în patru ramuri importante ale agriculturii şi alimentaţiei: cultivarea, recepţia şi depozitarea cerealelor, morărit, panificaţie, creşterea animalelor.

Mai multe detalii:www.panifcom.ro

Paniversaria

Paniversaria

Paniversaria

Paniversaria

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PANIVERSARIA – singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătoreşte Ziua Internaţională a Pâinii, prin caravana Panifcom.
 Vizualizări articol: 1572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PANIVERSARIA – singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătoreşte Ziua Internaţională a Pâinii, prin caravana Panifcom5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei