Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 240 (7241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Dumitru Mihalescul: Reuniunea anuală a Grupului Creştin de Rugăciune al Parlamentului României a fost un real succes

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul, parlamentar care îndeplineşte şi calitatea de preşedinte al Grupului Creştin de Rugăciune al Parlamentului României, a participat recent la o întrunire a Grupului în cadrul celei de-a 14-a ediţii a evenimentului anual ,,Mic Dejun cu Rugăciune’’, întâlnire urmată de Conferinţa Internaţională ,,Valori Identitare Europene’’. Potrivit unui comunicat de presă, membri ai Parlamentului şi Guvernului, lideri din administraţie, personalităţi ale vieţii religioase şi culturale din România şi din străinătate, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile împreună cu invitaţi din SUA, Coreea şi Europa, au dezbătut teme despre identitatea creştină şi valorile identitare ale Europei.

În cadrul dezbaterilor, preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, a arătat că dizolvarea naţiunilor nu poate determina o construcţie europeană de succes, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a spus că evenimentul a fost un gest simbolic menit să promoveze morala religioasă. Consilierul de stat Sergiu Nistor a transmis un mesaj de unitate din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis.

 

Mihalescul: Mi-aş dori ca spiritul de înţelegere care călăuzeşte acest eveniment să îl văd şi în viaţa cotidiană

Preşedintele Grupului Creştin de Rugăciune al Parlamentului României, deputatul Dumitru Mihalescul, a precizat: ,,Este o adevărată provocare să aduni laolaltă parlamentari din partide diferite, reprezentanţi ai unor instituţii relativ ostile, elite intelectuale şi lideri spirituali, însă auspiciile sub care se desfăşoară de zeci de ani acest eveniment ne surprind de fiecare dată. Mi-aş dori ca spiritul de înţelegere care călăuzeşte acest eveniment, bazat pe aplecare totală asupra problemelor reale ale oamenilor, pe cunoaşterea fenomenelor sociale şi pe consensul deciziilor să îl văd şi în viaţa cotidiană, în Parlament, în Guvern, în instituţii publice şi în alte contexte socio-economice. Cert este că şi anul acesta, ca şi în anii trecuţi, Micul Dejun cu Rugăciune şi conferinţa <Valori identitare europene> au fost un real succes şi reprezintă stimulul cel mai important pentru ca această serie de evenimente să fie dusă mai departe. Să ne ajute Dumnezeu să aducem în fiecare an la aceeaşi masă oameni care fac parte din confesiuni diferite, partide diferite, dar sunt uniţi de acelaşi crez comun, aceeaşi dorinţă de a face din comunitatea noastră o lume mai bună!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: Reuniunea anuală a Grupului Creştin de Rugăciune al Parlamentului României a fost un real succes.
 Vizualizări articol: 1332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dumitru Mihalescul: Reuniunea anuală a Grupului Creştin de Rugăciune al Parlamentului României a fost un real succes5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei