Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 230 (7231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Deputatul sucevean Emanuel Havrici a părăsit PSD şi a trecut la Pro România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul sucevean Emanuel Havrici a părăsit PSD şi s-a alăturat Pro România. Anunţul oficial l-a făcut preşedintele Pro România, Victor Ponta, care a publicat adresa oficială semnată de Emanuel Havrici prin care îl informează pe preşedintele Camerei Deputaţilor că începând cu 1 octombrie a.c., în calitate de deputat neafiliat, va activa în grupul parlamentar PRO Europa.   După această decizie, Victor Ponta a spus: „Bun venit în echipa şi în grupul Pro România colegului nostru deputat de Suceava Emi Havrici. Trebuie să reclădim social democraţia şi România!”. Contactat telefonic, Emanuel Havrici a declarat doar că nu are supărări sau probleme legate de PSD, însă aşa a simţit, să părăsească acest partid şi să se alăture Pro România. „Aşa am simţit şi am luat această decizie”, a declarat deputatul Emanuel Havrici. Contactat telefonic, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a spus că prin decizia luată, Emanuel Havrici a înşelat încrederea electoratului sucevean care i-a acordat votul pentru a ajunge în Parlament. „A venit la mine, mi-a spus de intenţie, dar că nu e hotărât, însă se vede clar că minţea. I-am explicat istoria lui în PSD, faptul că electoratul a avut încredere şi a votat pentru ca el să fie ales deputat, însă se pare că a înşelat aşteptările sucevenilor. A fost opţiunea lui”, a declarat Ioan Stan.

În momentul de faţă, Pro România Suceava are doi deputaţi, respectiv Cătălin Nechifor, liderul organizaţiei judeţene, şi Emanuel Havrici.

Deputatul Emanuel Havrici se află la primul mandat de parlamentar, la alegerile parlamentare din anul 2016 fiind ales pe listele PSD, ca reprezentant al colegiului Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc. Emanuel Havrici mai ocupa funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD din Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul sucevean Emanuel Havrici a părăsit PSD şi a trecut la Pro România.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Deputatul sucevean Emanuel Havrici a părăsit PSD şi a trecut la Pro România1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei