Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 230 (7231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Bucuria copiilor

Cel mai mare loc de joacă din Suceava, de 1000 mp, a fost inaugurat astăzi, în Obcini

Miercuri, 2 Octombrie 2019 (14:33:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cel mai mare loc de joacă din municipiul Suceava și posibil chiar din România, de 1000 de mp, a fost inaugurat miercuri dimineață, în cartierul Obcini, spre bucuria copiilor din zonă, dar și a părinților și bunicilor acestora.

La inaugurarea acestuia au fost prezenți numeroși locuitori din zonă, cu tot cu copii, reprezentanții firmei de salubrizare Diasil – care a realizat locul de joacă în baza contractului semnat cu Primăria Suceava, primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi.

„Dacă în vară am inaugurat cel mai mare loc de joacă din oraș pe strada Amurgului, în Burdujeni, iată că acum inaugurăm altul și mai mare în Obcini.

În primăvară mi-aș dori să inaugurăm unul și mai mare. Furnizorul echipamentelor de joacă spune că acest loc de joacă este cel mai mare din România, nu știu dacă este așa, sperăm, dar cu siguranță este cel mai mare din oraș.

Este un loc de joacă deosebit, cu echipamente complexe, cu acest tobogan care are vreo patru intrări și vreo 14 ieșiri, cu balansoare, rotative și multe altele.

Cel mai bun indicator de reușită este bucuria copiilor, a părinților și bunicilor.

Cred că strategia noastră e bună, să facem locuri de joacă cât mai mari, precum cel de pe Amurgului și cel de aici, de pe Victoriei, pentru că vin copii și din alte părți, inclusiv chiar din alte cartiere. Inclusiv nepotul meu mă tot întreba când se dă în folosință locul de joacă din Obcini, pentru că vrea să vină la el. Sunt convins că aici vor veni la joacă copii din tot orașul”, a spus edilul sucevean, Ion Lungu.

Spațiul de joacă pentru copii de 1000 de mp este prevăzut cu camere video de supraveghere, pentru siguranța acestora și se află într-o zonă total reabilitată, cu parcări moderne, cu accesul la scări amenajat corespunzător, cu punct de colectare deșeurilor modern, semiîngropat.

„Inaugurarea acestui loc de joacă s-a făcut într-o zonă modernizată, cu sistem de iluminat de tip LED, cu parcări de reședință modernizate, trotuare noi și acces amenajat către scările de bloc. Nu ne oprim aici, rămânem cu echipe și utilaje în zonă, să modernizăm în continuare”, a punctat și viceprimarul Lucian Harșoschi.

Până la amenajarea acestuia, cel mai mare loc de joacă din Suceava era cel de pe strada Amurgului, de 500 de mp, din apropierea Școlii nr. 11 Miron Costin, inaugurat tot anul acesta, la începutul verii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare loc de joacă din Suceava, de 1000 mp, a fost inaugurat astăzi, în Obcini.
 Vizualizări articol: 3498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cel mai mare loc de joacă din Suceava, de 1000 mp, a fost inaugurat astăzi, în Obcini3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei