Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 223 (7224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Angelica Fădor: Premierul Viorica Dăncilă s-a gândit că scapă de situaţia politică din ţară şi a plecat câteva zile în vacanţă, în SUA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor consideră că vizita premierului României, Viorica Dăncilă, în Statele Unite ale Americii este mai mult o vacanţă decât o vizită oficială în condiţiile în care nici o oficialitate guvernamentală din această ţară nu a invitat-o. “Având Guvernul şchiop, fără miniştri în funcţie din cauză că îi este frică să vină în faţa Parlamentului pentru a se dovedi că actuala guvernare nu mai este susţinută de o majoritate parlamentară, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, încă premier al României, s-a gândit că scapă de situaţia politică din ţară plecând câteva zile în vacanţă în Statele Unite ale Americii. Spun că a plecat în vacanţă pentru că nici o oficialitate guvernamentală americană nu a invitat-o, ea urmând să participe la unele acţiuni cu caracter privat ale unor organizaţii neguvernamentale”, a declarat Angelica Fădor.

Ea a subliniat că până şi Camera de Comerţ Româno-Americană (AmCham) a negat că s-ar fi implicat în această vizită şi a precizat nu are nici o legătură cu instituţia cu nume similar citată în anunţurile privind vizita premierului României în SUA. Deputatul PNL de Suceava a adăugat că ar fi interesant să se afle ce fonduri şi din ce surse au fost folosite pentru organizarea acestei “aşa-zise vizite americane” a premierului PSD. “Probabil s-a folosit aceeaşi schemă prin care fostul lider PSD Liviu Dragnea a avut întâlnirea de nouă secunde cu Donald Trump, înainte de învestirea acestuia în funcţia de preşedinte al SUA. Este de neînţeles cum tu, premier cu un guvern în pragul demiterii, pleci în vacanţă pentru câteva poze pe tărâm american şi te consideri <muncitor şi implicat>, aşa cum citim pe toate bannerele agăţate până şi în ultimul cătun”, a precizat Angelica Fădor.

Ea consideră că Viorica Dăncilă, fiind prost sfătuită, încearcă să arate că are deschise uşi în SUA, după ce preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut vizite oficiale, cu rezultate concrete la cel mai înalt nivel, la Casa Albă, cu preşedintele SUA, Donald Trump.

“Cum s-au gândit cei din staff-ul Vioricăi Dăncilă că participarea acesteia la câteva întâlniri în SUA vor putea pune în umbră rezultatele vizitelor externe întreprinse de Klaus Iohannis? Trebuie doar să ne amintim că doamna Dăncilă a confundat Podgorica cu Priştina, că nu ştia numele unui prim-ministru cu care era în conferinţă de presă comună sau că a stâlcit numele fondatorului Republicii Turcia, acestea fiind doar câteva din zecile de gafe ale acesteia”, a spus deputatul liberal. Angelica Fădor a subliniat că este cât se poate de evident că actual premier al României va trebui să plece cât mai curând de la Palatul Victoria pentru că fiecare zi în plus va adânci dezastrul în care PSD şi Viorica Dăncilă au adus ţara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: Premierul Viorica Dăncilă s-a gândit că scapă de situaţia politică din ţară şi a plecat câteva zile în vacanţă, în SUA.
 Vizualizări articol: 1409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Angelica Fădor: Premierul Viorica Dăncilă s-a gândit că scapă de situaţia politică din ţară şi a plecat câteva zile în vacanţă, în SUA2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei