Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 223 (7224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetaţi penal

S-au urcat băuţi la volan şi au fost implicaţi în două accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două accidente rutiere petrecute în aceeaşi după-amiază au avut protagonişti doi şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului, care sunt acum cercetaţi penal pentru fapta lor.

Un prim eveniment rutier a avut loc duminică după-amiază, în localitatea Dumbrăveni, când un localnic de 30 de ani, ce conducea un autoturism marca Skoda Fabia, a efectuat manevra de viraj la stânga cu intenţia de a pătrunde în curtea unui imobil, moment în care un autoturism marca VW Golf, condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Vorona, judeţul Botoşani, s-a angajat în depăşirea acestuia, intrând în coliziune. În urma impactului, pasagera din partea stânga spate a autovehiculului care a virat a fost rănită. Testarea cu aparatul etilotest a arătat că şoferul din judeţul Botoşani consumase alcool, având o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, la spital fiindu-le recoltate probe de sânge ambilor şoferi.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” faţă de şoferul care a efectuat virajul şi pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” în cazul celuilalt şofer implicat.

Câteva ore mai târziu, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni a fost sesizat telefonic despre faptul că pe strada Păcii din localitate se află un autoturism avariat, al cărui conducător auto este posibil să fie băut. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a identificat un localnic de 35 de ani, despre care s-a stabilit că a condus autoturismul marca Audi pe strada Păcii din oraş fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, acesta pierzând controlul asupra direcţiei şi intrând în coliziune cu temelia de beton a unui gard. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au urcat băuţi la volan şi au fost implicaţi în două accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au urcat băuţi la volan şi au fost implicaţi în două accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei