Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 202 (7203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Luni, 9 septembrie

Simfonii de toamnă, a VIII-a ediţie, aduce pe scenă 120 de artişti de elită din Chişinău

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza luni, 9 septembrie 2019, începând cu ora 19:00, a VIII-a ediţie a evenimentului cultural Simfonii de toamnă.

Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabilă seară de toamnă în compania renumiţilor artişti de la Filarmonica Naţională ”S. Lunchevici” din Chişinău - dirijor Mihail Agafiţa, Capela Corala Doina - dirijor Ilona Stepan, Corpul de Dans - soliştii Tatiana Costiuc (soprană), Igor Turcan (tenor), Marin Gheraş (nai), Eugen Negruţă (acordeon), artişti care vor interpreta arii celebre de muzică clasică.

Spre mijlocul primei luni de toamnă, oraşul Suceava va vibra pentru câteva ore, iar orchestra, corul şi corpul de balet vor reuni 120 de artişti de elită.

Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultură a Sucevei, accesul făcându-se doar pe bază de invitaţie, începând cu ora 18.00.

„Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului derulează acest proiect şi în 2019, după extraordinarele ecouri ale primelor şapte ediţii ale evenimentului. 

Organizarea regalului de muzică clasică la Suceava „Simfonii de toamnă”, ediţia a VIII-a, va fi posibilă datorită partenerilor care s-au alăturat evenimentului, proiectul fiind susţinut de nume importante din mediul de afaceri local, de autorităţile locale şi judeţene, precum şi de mass-media.

Primele şapte ediţii ale evenimentului au adus pe scenă artiştii de la Filarmonica din Botoşani în 2012 şi 2014, de la Opera Naţională Română din Iaşi în 2013, 2016 şi 2018, de la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău în anul 2015 şi de la Filarmonica „George Enescu” din Iaşi în 2017.

„Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorită superbului public, sucevenilor care s-au regăsit în ceea ce am adus pe scenă şi ne-au determinat să fim mai buni cu fiecare an ce trece. Aceasta este normalitatea spre care ne îndreptăm şi pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava. Ne bucură foarte mult că toamna la Suceava este acum asociată cu Simfoniile.

Trăim cu convingerea că oricât de mult am încerca să facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merită întotdeauna mai mult decât ceea ce putem noi face. Mulţumim pentru susţinere, Suceava!”, au declarat reprezentanţii Rotary Club Suceava Bucovina – preşedintele Eugen Scriban şi managerul de proiect, Dan Ioan Cuşnir.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunităţii.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simfonii de toamnă, a VIII-a ediţie, aduce pe scenă 120 de artişti de elită din Chişinău.
 Vizualizări articol: 1373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Simfonii de toamnă, a VIII-a ediţie, aduce pe scenă 120 de artişti de elită din Chişinău3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei