Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 202 (7203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La USV

Conferinţă Medicală Româno-Ucraineană despre diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor pulmonare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează, în luna septembrie, Conferinţa Medicală Româno-Ucraineană, cu participare internaţională, „Aerul nu are frontiere. Plămânii sănătoşi sunt cheia prosperităţii naţiunii", ediţia I.

Manifestarea face parte din programul de lucrări dedicate educaţiei medicale continue în Pneumologie, fiind organizată sub egida Societăţii Române de Pneumologie (SRP) şi a Colegiului Medicilor Suceava, în parteneriat cu Departamentul de Sănătate şi Dezvoltare Umană al Universităţii din Suceava şi Universitatea de Medicină din Cernăuţi.

Potrivit USV, ”conferinţa îşi propune să aducă în atenţia specialiştilor din cele două ţări seria prezentărilor de caz şi a temelor de actualitate privind diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor pulmonare şi al maladiilor conexe, pentru a răspunde cerinţelor actuale privind asigurarea şi îmbunătăţirea permanentă a calităţii actului medical”.

Conferinţa este programată pe 20 septembrie 2019, în Aula corpului E.

De asemenea, Cursul EPACTT (European Accredited Curriculum on Tobacco Treatment) se va desfăşura pe 21 septembrie 2019, tot în Aula corpului E.

Cursul este organizat sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla” Bucureşti, a Societăţii Române de Pneumologie (SRP), a Colegiului Medicilor Suceava şi a Reţelei europene pentru prevenirea fumatului şi tutunului (ENSP, Bruxelles).

USV menţionează că după finalizarea cu succes a celor opt module ale cursului, participanţii vor primi un certificat de absolvire. Materialele de curs cuprind toate domeniile de tratare a dependenţei de tutun, programul oferind profesioniştilor din domeniul sănătăţii cele mai noi practici bazate pe dovezi care pot fi utile în consilierea şi tratamentul renunţării la fumat.

Participarea la ambele evenimente va fi certificată şi creditată EMC din partea Colegiului Medicilor din România.

Plata taxei de participare la Conferinţă (50 de lei) şi Curs (150 de lei) poate fi efectuată în contul Societăţii Române de Pneumologie sau la secretariatul evenimentului. Participanţii care doresc să ia parte la ambele evenimente vor achita o taxă unică de 150 de lei.

Informaţii suplimentare se pot obţine accesând www.srp.ro, iar înscrierile se fac la adresa contact@herman-medical.rosau la numărul de telefon 0731 333 220.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferinţă Medicală Româno-Ucraineană despre diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor pulmonare.
 Vizualizări articol: 1166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferinţă Medicală Româno-Ucraineană despre diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor pulmonare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei