Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 202 (7203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Deputatul Ioan Balan îl ia peste picior pe senatorul Ioan Stan şi îi transmite un banc cu un preşedinte de CAP

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, i-a răspuns liderului PSD Suceava, Ioan Stan, care a luat în derâdere rezultatele vizitei în SUA a preşedintelui Klaus Iohannis, dar care a apreciat şi ca „răsuflate” declaraţiile făcute de Ioan Balan într-o conferinţă de presă.

Ioan Balan a spus că dacă nu ar şti că Ioan Stan este preşedinte al PSD Suceava, ar putea spune despre el că e „chiar hâtru”.

„Mi-am adus aminte de celebrul banc cu preşedinţii de CAP care, la o ştire cu un preşedinte al SUA, asimilau funcţia de preşedinte de CAP cu cea de preşedinte al SUA”, a spus Balan.

El a arătat că Ioan Stan ar fi credibil în criticile la adresa vizitei lui Klaus Iohannis în SUA, dacă ar fi făcut-o şi la vizita lui Liviu Dragnea.

„Mă întreb ce ar fi putut spune despre această vizită altceva decât cât de greu i-a fost fotografului să-i surprindă în aceeaşi fotografie pe Liviu Dragnea şi pe preşedintele Trump în celebra întâlnire de 9 secunde”, a adăugat Ioan Balan.

În ceea ce priveşte temele pe care el le-a abordat în conferinţa de presă şi care ar fi „răsuflate”, deputatul liberal sucevean Ioan Balan a declarat că recunoaşte că vorbeşte de foarte mult timp atât de nevoia de soluţionare a problemelor generate în zeci de localităţi sucevene de catastrofalul proiect „Utilităţi şi Mediu”, dar şi că de şoseaua de centură a Sucevei vorbeşte de şapte ani.

„Aceste teme, deşi par răsuflate pentru liderul sucevean al PSD, sunt mereu actuale pentru locuitorii judeţului Suceava, şi asta din cauza incapacităţii PSD de a dezvolta judeţul Suceava”, a conchis Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan îl ia peste picior pe senatorul Ioan Stan şi îi transmite un banc cu un preşedinte de CAP.
 Vizualizări articol: 2115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Deputatul Ioan Balan îl ia peste picior pe senatorul Ioan Stan şi îi transmite un banc cu un preşedinte de CAP3.455

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei