Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 202 (7203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incredibil, dar adevărat!

O femeie a reclamat că este sechestrată şi violată. Poliţiştii alertaţi au găsit-o beată în casă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie şi concubinul ei din Izvoarele Sucevei, care se cinstiseră cu pahare de rachiu, aflaţi probabil şi sub influenţa subiectului numărul 1 de la televiziunile naţionale din ultima perioadă de timp, s-au gândit să sune la 112 şi să reclame o faptă asemănătoare celei de la Caracal, pentru a testa vigilenţa poliţiştilor. Femeia a sunat la 112 ieri dimineaţă, la 5.37, reclamând că este violată şi sechestrată. După apel, probabil pentru a mări suspansul, femeia şi-a închis telefonul. Este destul de lesne de intuit cât de mare a fost agitaţia printre poliţiştii suceveni, având în vedere „cazul Caracal”, dar şi gravitatea în sine a sesizării. Este absolut şocant până unde îi poate duce pe unii mintea, însă din păcate se întâmplă.

 

Femeia a dat alarma în zorii zilei

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc se arată că în dimineaţa zilei de 29 august, la ora 5.37, o femeie a sunat la 112 şi a sesizat că a fost luată cu forţa din comuna Izvoarele Sucevei, urcată într-o maşină de teren de culoare neagră şi a fost băgată într-un beci, unde a fost sechestrată şi violată. Reclamanta a mai spus că este legată la ochi şi nu poate oferi mai multe detalii, după care a închis telefonul.

Imediat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, au fost mobilizaţi poliţişti de la Câmpulung Moldovenesc, de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava şi de la Poliţia oraşului Vicovu de Sus, plus poliţişti de frontieră. După investigaţiile specifice, care au presupus implicarea mai multor structuri, la ora 9.40 a fost identificaţi atât imobilul din care a fost efectuat apelul, cât şi deţinătorul postului telefonic de la care s-a efectuat apelul.

 

Ideea le-a venit după o noapte de chef

Poliţiştii au intrat în casă, unde au găsit un bărbat şi pe concubina acestuia, ambii băuţi. Femeia, Maria Habur, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită cu telefonul de pe care a sunat sub pernă. Femeia a declarat că au vrut să facă o farsă pentru a vedea în cât timp se va prezenta poliţia la domiciliul lor. 

Proprietarul numărului de telefon, respectiv concubinul ei, a declarat că în ziua anterioară, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria pe rit vechi, a consumat împreună cu mai multe persoane băuturi alcoolice, la domiciliul său, iar în jurul orei 05:00 dimineaţă au vrut să facă o farsă pentru a vedea în cât timp se va prezenta poliţia la domiciliul lor.

 

Amenda pe care o riscă nu poate depăşi 1.000 de lei

Cei doi au declarat că regretă mult ce au făcut, punând totul pe seama alcoolului.

Femeia va fi sancţionată la OUG 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă, însă după actuala legislaţie nu poate primi decât o amendă între 500 şi 1.000 de lei. 

 

Peste 30 de poliţişti mobilizaţi în urma apelului fals

„Pentru soluţionarea cauzei şi pentru înlăturarea posibilei stări de pericol semnalate, au fost mobilizaţi 25 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, al Serviciului de Investigaţii Criminale de la IPJ Suceava şi al Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, precum şi şapte poliţişti de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei. În cauză urmează ca persoana care a efectuat apelul la SNUAU 112 să fie sancţionată contravenţional, iar după definitivarea cercetărilor în dosarul  penal să fie dispusă o soluţie procedurală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Procurorul de caz va decide şi dacă se mai pot lua faţă de cei doi şi alte măsuri decât amenda pentru apelul fals la 112.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a reclamat că este sechestrată şi violată. Poliţiştii alertaţi au găsit-o beată în casă.
 Vizualizări articol: 1855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O femeie a reclamat că este sechestrată şi violată. Poliţiştii alertaţi au găsit-o beată în casă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei