Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 202 (7203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragedie rutieră

Două persoane au murit, aseară, după ce mașina cu care se deplasau regulamentar a fost lovită în plin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi soți din comuna Berchișești au murit, joi seară, în urma unui groaznic accident, mașina cu care se deplasau regulamentar fiind lovită violent de un BMW care a pătruns pe contrasens. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 21.00, pe DN 17, între Stroiești și Ilișești.

Conform anchetei preliminare a polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Ibănești, județul Botoșani, Ionuț Daniel Diaconu, aflat la volanul unui BMW, care circula pe direcția Ilișești spre Suceava, s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei depășiri, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW, condus regulamentar pe direcția municipiul Suceava spre comuna Ilișești, de către Gheorghe Lucaci, în vârstă de 60 ani, din comuna Berchișești.

Din păcate, bărbatul de 60 de ani care se deplasa regulamentar și soția sa, în vârstă de 67 de ani, au decedat. Pentru cei doi soți impactul a fost mult prea violent.

Personalul medical ajuns la fața locului a găsit-o pe femeie deja decedată, în timp ce bărbatul de la volan era în comă iar în ambulanță a intrat în stop cardio-respirator, fără a se mai putea face nimic pentru el. 

Șoferul în vârstă de 28 de ani care a intrat în depășire fără a se asigura a fost scos din mașină de pompierii militari de la descarcerare. 

Bărbatul era în mașina cu soția sa și cei doi copii mici ai lor, unul în vârstă de 2 ani și unul care se afla în scaunul special pentru copii. Acesta din urmă este născut în Marea Britanie și nu figurează în evidențele bazelor de date ale Poliției Române urmând ca acestea să fie stabilite pe parcursul cercetărilor.

Copiii au scăpat cu leziunile cele mai ușoare, în timp ce cei doi soți din Botoșani au ajuns la Spitalul Județean cu multiple traumatisme,  inclusiv cranio-cerebrale. Femeia în vârstă de 26 de ani a fost preluată de medicii de la Urgențe în comă.  

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și „ucidere din culpă”.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Suceava cu două autospeciale dar și Serviciul Județean de ambulanță, cu patru mașini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane au murit, aseară, după ce mașina cu care se deplasau regulamentar a fost lovită în plin.
 Vizualizări articol: 6519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două persoane au murit, aseară, după ce mașina cu care se deplasau regulamentar a fost lovită în plin5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei