Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 202 (7203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În spatele gratiilor

Bărbat băut şi fără permis, prins conducând un moped neînregistrat şi reţinut pentru 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflat în control pe un drum din comuna Straja, a oprit un moped condus de un bărbat care nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului.

Incidentul s-a petrecut în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.10, pe drumul judeţean 209G, când poliţiştii au oprit pentru verificări un moped condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Brodina. Întrucât cel care conducea vehiculul pe două roţi mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la spital pentru recoltarea unor probe de sânge. Verificările efectuate în bazele de date ale poliţiei au stabilit că bărbatul care conducea mopedul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar vehiculul figurează ca fiind radiat din circulaţie în Italia, încă din toamna anului 2012, fără a fi înregistrat la primăria din comuna de domiciliu a bărbatului.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie a unui vehicul neînregistrat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”. Având în vedere gravitatea faptelor comise de conducătorul mopedului, pe numele său poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere  pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca procurorii să ia o decizie în privinţa instituirii unei măsuri restrictive faţă de acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat băut şi fără permis, prins conducând un moped neînregistrat şi reţinut pentru 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat băut şi fără permis, prins conducând un moped neînregistrat şi reţinut pentru 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei