Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 202 (7203)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La masa clasei de mijloc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sentimente amestecate după acest eşec al CFR-ului în Liga Campionilor. Aşa cum spuneam deunăzi, campionii setaseră foarte sus aspiraţiile după eliminarea lui Celtic, astfel că această dublă înfrângere cu Slavia este greu de digerat. Reiterez ceea ce spuneam după meciul tur, acel penalty ratat de Omrani a boicotat calificarea. Aflu acum că Omrani e ofertat de Celtic, mi se pare normal că au căzut în admiraţie, plus că nici n-ar avea concurenţă, cei de la Slavia nu au de ce să-şi manifeste vreo intenţie. Singura realizare a lui Omrani în returul cu cehii a fost centrarea aia la firul ierbii pentru Rondon, care a plonjat spre ea ca pe derdeluş, adică pe fund şi cu picioarele sus! Serios vorbind, există o tehnică a lovirii mingii din alunecare, a demonstrat-o chiar Omrani la Glasgow, când a acoperit perfect o minge la semiînălţime, de aceea fie-mi permis să observ că Rondon a fost o achiziţie de nevoie. Felul în care acesta a ratat întâlnirea cu acea minge simplă, la firul ierbii, este parte consistentă a explicaţiei pentru care CFR nu se află acum la masa bogaţilor, ci la cea a clasei de mijloc (nu că ar fi rău, FCSB s-a făcut de râsul curcilor la intern pentru a avea acces la aşa ceva). În schimb, fundaşul Mureşan s-a dovedit foarte prompt la o altă centrare la intercepţie, păcat că era de la adversar. Totuşi, o scuză pentru prestaţia CFR-ului este lipsa reperelor principale din fiecare compartiment: Vinicius-Culio-Ţucudean, considerând că acesta din urmă a fost distribuit în rolul lui El Cid, acela de erou împuţinat, legat de cal pentru a băga spaima în apărarea adversă. N-a mai funcţionat nici arma secretă Păun, cel care a tras singurul şut pe poartă în repriza a doua, dar care a bătut două cornere consecutive în primul apărător. Trăgând linie, echipa campioană n-a fost departe de o ţintă aparent fantasmagorică, la care e numai vina ei că ne-a făcut să visăm. Aproape paradoxal, acum îi reproşăm că miercuri seară au fost minute bune în care ne-a luat înapoi dreptul de a visa. A fost realmente frustrant faptul că o echipă ca Slavia a părut intangibilă. Ca şi Dudelange anul trecut, şi ea va face figuraţie în Europa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La masa clasei de mijloc.
 Vizualizări articol: 1887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
La masa clasei de mijloc5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei