Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 187 (7188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Distincție

Primarul oraşului german Altotting, Herbert Hofauer, a primit titlul de "Cetățean de onoare" al comunei Cornu Luncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria şi Consiliul Local din Cornu Luncii i-au acordat primarului oraşului german Altotting, Herbert Hofauer, titlul de „Cetățean de onoare” al acestei comune. Ședința festivă în care a fost acordat acest titlu a avut loc recent la Primăria Cornu Luncii, în prezența primarului din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a primarului din Baia, Maria Tomescu, şi a deputatului Alexandru Rădulescu. La începutul şedinței, Gheorghe Fron a ținut să evidențieze faptul că între Cornu Luncii şi oraşul Altotting, din Bavaria, există un parteneriat de 30 de ani. Gheorghe Fron a declarat că acest titlu i-a fost acordat primarului Herbert Hofauer în semn de respect pentru locuitorii, ONG-urile, agenții economici şi instituțiile din oraşul Altotting, dar şi din împrejurimi, care în ultimii 30 de ani au ajutat Centrul Social Sasca Mică, Școala Cornu Luncii, Școala Băişeşti, pompierii voluntari din această comună, primăria, dar şi mai mulți agenți economici.

„Cornu Luncii a ajuns o comună de frunte în județul Suceava, în urma ajutorului constant primit din Bavaria. Mulțumim, domnule primar Herbert Hofauer, şi vă rugăm să transmiteți mulțumirile noastre tuturor cetățenilor oraşului dumneavoastră. Din acest moment domnul primar este cetățean al comunei Cornu Luncii şi îl aşteptăm să vină cât mai des acasă”, i-a transmis Gheorghe Fron primarului  Herbert Hofauer. Fron a ținut să precizeze că în decursul timpului aproape 100 de salariați ai Centrului Social de la Sasca Mică au făcut cursuri de specializare în psihopedagogie socială în oraşul german Altotting. Vizibil emoționat, primarul oraşului Altotting, Herbert Hofauer, a mulțumit pentru acest titlu de „Cetățean de onoare”, el subliniind faptul că în Germania, un astfel de titlu este cea mai mare distincție pe care o poate primi o persoană. „Din acest motiv sunt foarte fericit şi chiar nu ştiu dacă într-adevăr aş merita această onoare. Dar cum primarii nu iau niciodată decizii greşite, vă mulțumesc din tot sufletul. Este o onoare foarte mare pentru mine. Mă simt onorat. Chiar şi înainte de a primi această diplomă m-am simțit aici ca şi acasă, de mulți ani”, a spus Herbert Hofauer. El a ținut să precizeze că oraşul pe care îl conduce are 13.000 de locuitori şi este cel mai mare oraş ecumenic din Germania, având cele mai multe biserici din această țară.  Herbert Hofauer a arătat că aproape un milion de turişti vin anual în pelerinaje la unitățile de cult din oraşul Altotting.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul oraşului german Altotting, Herbert Hofauer, a primit titlul de "Cetățean de onoare" al comunei Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 1221 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primarul oraşului german Altotting, Herbert Hofauer, a primit titlul de "Cetățean de onoare" al comunei Cornu Luncii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei