Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 187 (7188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Șocant! O mamă și-a băgat în sac copilul proaspăt născut. Femeia și-ar mai fi îngropat încă doi copii în curtea casei

Joi, 15 August 2019 (19:45:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Șoc și groază în comuna Dorna Candrenilor.

O femeie în vârstă de 37 de ani, mamă a trei copii, a născut un copil pe care l-a băgat într-un sac menajer pe care l-a legat. În urma audierilor a rezultat că femeia, ingineră la o multinațională, și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii. Echipe de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului, unde, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava fac cercetări, în curtea familiei.

Din primele date rezultă că femeia a născut acasă, probabil în cursul zilei de luni, iar copilul trăia. Sunt totuși detalii care trebuie stabilite în cadrul anchetei demarate de polițiști și de procurorul criminalist de caz.

Femeia a atras atenția după ce a fost văzută brusc fără burtă, deși era cu sarcină avansată. Informația a ajuns și la urechile unui polițist judiciarist dornean, care a făcut verificări și a constatat că aceasta nu s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naște. Polițistul a făcut verificări și s-a prezentat la poarta familiei, luni seară. Ce a urmat a fost șocant și pentru anchetatori.

A fost găsit sacul închis în care era copilul mort iar femeia a recunoscut aparent senin totul. Femeia în vârstă de 37 de ani este căsătorită iar bărbatul acesteia se afla acasă.

Femeia se numește Ana Pardău și avea o imagine bună în sat. Femeia se află încă în îngrijire la spital, astfel că cel puțin deocamdată nu s-a pus problema de reținere sau alte măsuri față de ea. De altfel, pentru încadrarea exactă a faptei, sunt așteptate și rezultatele necropsiei privind copilul născut luni. 

Direcția de Protecție a Copilului Suceava a transmis că s-a luat legătura cu asistentul social pentru a vedea ce se impune in situatia copiilor ramasi acasa. Cei trei copii au fost preluați de o mătușă din partea tatălui, care a dat declarație în scris cu privire la faptul că se va ocupa de aceștia și că nu este necesară o masură de protecție în acest caz. Familia nu este cunoscută în localitate cu niciun fel de probleme.

 

Referitor la acest caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a comunicat oficial următoarele:

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau.

 

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”.

 

 

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șocant! O mamă și-a băgat în sac copilul proaspăt născut. Femeia și-ar mai fi îngropat încă doi copii în curtea casei.
 Vizualizări articol: 12231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Șocant! O mamă și-a băgat în sac copilul proaspăt născut. Femeia și-ar mai fi îngropat încă doi copii în curtea casei3.054

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei