Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 187 (7188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Panică

Poliţişti, jandarmi şi pompieri, puşi în alertă de un bărbat care a ameninţat că-şi ia viaţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dispariţia unui bărbat de acasă, în urma unor ameninţări că îşi va pune capăt zilelor, i-a pus pe jar pe poliţişti, care au demarat căutările împreună cu jandarmii şi pompierii. În urma cercetării întregii zone, cel dispărut a fost găsit dormind într-o magazie şi a devenit agitat la vederea uniformelor, fiind transportat la spital.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în comuna Dorna Candrenilor, fiind semnalat poliţiei din municipiul Vatra Dornei duminică după prânz, în jurul orei 15.00. Prin intermediul unui apel la 112, o femeie anunţa atunci faptul că soţul ei, un bărbat de 52 de ani, dispăruse de acasă din cursul zilei precedente, după ce a luat cu el o funie cu care avea intenţia să-şi pună capăt zilelor. În scurt timp s-a creat o echipă operativă pentru căutarea celui dispărut, în cadrul acesteia poliţiştii fiind sprijiniţi de un echipaj al Detaşamentului de Jandarmi Vatra Dornei şi de patru pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri din acelaşi municipiu.

Cercetările şi audierile făcute cu femeia care făcuse sesizarea au stabili că în cursul zilei de sâmbătă bărbatul a consumat băuturi alcoolice la un bar din centrul comunei Dorna Candrenilor, iar în jurul orei 22.30 a fost observat de un localnic în timp ce se deplasa spre domiciliu pe bicicletă. Bicicleta a fost găsită în apropierea locuinţei acestuia, motiv pentru care căutările au fost intensificate în gospodărie şi zona din jur. În timpul căutărilor bărbatul a fost găsit dormind într-o clădire anexă, într-o cămară,  pe o saltea improvizată. La scurt timp după ce a fost depistat încuiat în încăpere, bărbatul a devenit agitat şi a revenit asupra intenţiei sale de suicid.

După mai multe discuţii, el a descuiat în final uşa, fiind condus împreună cu soţia la Poliţia Municipiului Vatra Dornei. Ulterior el a fost transferat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru a fi consultat din punct de vedere medical. Din declaraţiile soţiei acestuia, s-a stabilit că bărbatul suferea de anumite afecţiuni medicale, iar începând cu mijlocul săptămânii trecute fusese foarte agitat. Cazul a rămas în atenţia poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţiei Dorna Candrenilor, care vor monitoriza comportamentul bărbatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti, jandarmi şi pompieri, puşi în alertă de un bărbat care a ameninţat că-şi ia viaţa.
 Vizualizări articol: 1674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţişti, jandarmi şi pompieri, puşi în alertă de un bărbat care a ameninţat că-şi ia viaţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei